Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt mailen naar support@lindenhaeghe.nl of bellen naar 030 – 693 23 48 (tussen 9u-17u). Heb je vragen over de fusie? Kijk op fusie.lindenhaeghe.nl.
Service en contact

Is er onbeperkt plek?

Nee, de subsidiepot voor het STAP-budget is niet onbeperkt. Er wordt door de overheid ongeveer 200 miljoen euro per jaar beschikbaar gesteld voor het STAP-budget. Hiermee worden ongeveer 200.000 verstrekkingen van €1.000,- toegekend, verdeeld over verschillende aanvraagtermijnen van elk twee maanden. Het totale budget wordt verdeeld over deze aanvraagtermijnen. Is het budget van een aanvraagtermijn op? Dan kun je, mits jouw aanmeldingsbewijs nog geldig is, bij de start van de volgende aanvraagtermijn opnieuw een aanvraag doen.

Houd er rekening mee dat de vorige aanvraagtermijnen ons geleerd hebben dat het budget razendsnel op is. De aanvraagtermijn opent altijd om 10.00 uur, maar zorg ervoor dat je ruim voordat de aanvraagtermijn opent al naar het UWV STAP-portaal gaat en klikt op 'aanvragen STAP-budget'. Zo word je om 10.00 uur direct toegevoegd aan de wachtrij en maak je de meeste kans om in aanmerking te komen voor het STAP-budget. Het zou zonde zijn als je nét te laat bent.

Veelgestelde vragen: STAP-regeling
Terug naar service en contact