Wft Examens

Wft Examens alle modules
Header375x375 Vrouwopcomfortabelestoel
De Wft-examens

Kies je examen

Bij Lindenhaeghe slagen per jaar vele professionals voor een Wft-examen. De meeste van hen beginnen met het Examen Wft Basis. Na Wft Basis stromen veel professionals door naar Wft Schade particulier of naar Wft Vermogen.

Ben jij in het bezit van een 'Wft-straat', dan ontvang je automatisch de bijbehorende adviseur-beroepskwalificatie. Met een adviseur-beroepskwalificatie mag jij adviseren binnen het betreffende Wft-gebied.

Bekijk ook het Wft/PE Stappenplan of download de Examen- en studiehulp!

Examen en studiehulp


Eigen verantwoordelijkheid
Wij bieden je de mogelijkheid om in deze tijd toch examen te kunnen doen en doen ons best om met alle getroffen maatregelen de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Deelname aan een examen is echter geheel vrijwillig en het is zodoende jouw eigen keuze en verantwoordelijkheid om aan het examen deel te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade (direct noch indirect), op het gebied van jouw gezondheid of anderszins, die je mogelijk lijdt door deelname aan een examen op een van onze toetslocaties. Door deel te nemen aan een examen, stem je met het hiervoor genoemde in.

Over het examen
Alle Wft-examens worden digitaal afgenomen. Je kunt je examen online boeken op de locatie van jouw keuze. Voor speciale regelingen (bijvoorbeeld bij dyslexie), onze algemene voorwaarden en andere informatie verwijzen we naar onze Veelgestelde Vragen-pagina. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met onze afdeling Support.

Over het vakbekwaamheidsbouwwerk
Meer over het Vakbekwaamheidsbouwwerk, de modulestructuur en de PE-opbouw, lees je hier.

Voorbereiden op het examen
Nog geen opleiding gevolgd? Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Klassikaal of digitaal, met video of extra oefenopgaven, er is altijd wel een manier die bij jou past. Bekijk hier ons volledige opleidingsaanbod op het gebied van Wft-opleidingen. Succes verzekerd!