Over Lindenhaeghe

 • Delen:

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met onze vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Al onze opleidingen en financiële vaardigheidstrainingen zijn ontwikkeld vanuit de kennis die we in de financiële branche hebben opgedaan: vakkennis de opkomende (nieuwe) specialismen. Onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling sluiten daarnaast aan bij de toenemende vraag naar zachte (advies)vaardigheden en zijn geschikt voor elke professional die in zichzelf en zijn toekomst wil investeren.

In 2013, 2014, 2015 en 2016 zijn we uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Een schitterend compliment dat we vooral te danken hebben aan onze cursisten.

Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven - tevens één van onze 25 opleidings-, trainings,- en examenlocaties - adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Jaarlijks helpen we zo'n 60.000 professionals met het invullen van een persoonlijk leerplan.

We werken er ook hard aan onze missie: professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken. Of dit nu gaat om een individuele opleiding, een training of een Maatwerk-traject, wij bieden een optimale ondersteuning.

Lindenhaeghe staat voor duurzame, complete én persoonlijke ontwikkeling.

Hoe wij Beste Opleider zijn geworden lees je in deze blog op Springest.

Lees

Werken bij Lindenhaeghe? Wat een goed idee!

 • Delen:

Maar waarom moet je nou écht bij ons komen werken? Omdat wij een Great Place to Work zijn! Onze medewerkers vertellen waarom:

"Bij deze organisatie werken mensen die iets voor elkaar over hebben. Dat merk je aan alles."

Onze vacature(s) op dit moment:

Great Place to Work

 • Delen:

Lindenhaeghe staat dit jaar in de Top 10 van de Best Workplaces Nederland.
De lijst met Best Workplaces wordt jaarlijks gepubliceerd door Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de best presterende werkgevers onderscheiden als Best Workplaces. Great Place to Work® onderzoekt al 25 jaar de mate van goed werkgeverschap en vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Organisaties die de lijst hebben gehaald, worden veruit het best beoordeeld op de onderlinge relaties tussen medewerkers als het gaat om plezier en verbondenheid. Ook scoren Great Workplaces hoog op het geven van verantwoordelijkheid en het managen van medewerkers op basis van vertrouwen. 

Kijk op greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst.

Bekijk ook eens dit leuke filmpje van HR-medewerker Lisa die vertelt over de samenwerking tussen Lindenhaeghe en De Atleetfabriek.

 

Lees

Onze medewerkers over ons

 • Delen:

Het Lindenhaeghe-gevoel volgens onze medewerkers:

"Het Lindenhaeghe-gevoel is overal aanwezig. Het zorgt niet alleen voor een goede samenwerking, maar ook voor leuke activiteiten buiten het werk."

"Voor mij is het belangrijk dat ik makkelijk kan schakelen om thuis te werken als dat nodig is. Hier wordt soepel mee omgegaan. Dit maakt het voor mij prettig om fulltime te kunnen werken en het goed te combineren met privé."

"Gezamenlijk lunchen aan een grote tafel in ons eigen bruin café: hoe lekker is dat! En het mooie is: je spreekt nog eens iemand."

"Ons café Bijna Thuis zorgt ervoor dat je echt leuke gesprekken voert met je collega's!"

"Bij Lindenhaeghe liggen kansen naast uitdagingen."

Benieuwd? Kom het Lindenhaeghe-gevoel dan zelf evenaren en check onze vacatures! 

Of wil je eerst even binnenkijken? Klik hier voor een virtuele tour door ons kantoor in Bilthoven.

Lees

Missie

 • Delen:

Wij maken professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk

Permanent actueel? Een gerichte financiële vakopleiding? Een vaardigheidstraining? Bij Lindenhaeghe kun jij je duurzaam, compleet én persoonlijk ontwikkelen. Wij zorgen voor een persoonlijk studieplan dat zowel flexibel als betaalbaar is.

Ons doel is om financiële professionals verder te helpen. In de vorm van een diploma, een online cursus, Permanent Actueel of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ons (vaste!) trainersteam bestaat uit vakmensen die elke dag weer hun uiterste best doen om het beste uit jou te halen. Zij zorgen voor het resultaat.

Duurzame, complete en persoonlijke ontwikkeling, dát is Lindenhaeghe. De meer dan 60.000 financieel professionals die jaarlijks een programma bij Lindenhaeghe volgen, kiezen bewust voor het gemak van verschillende studiemethodes, korte communicatielijnen en de flow van een professionele trainer.

“Gemak dient de mens, vinden wij!”

Gemak dient de mens, vinden wij. En wij gaan verder waar anderen stoppen. Onze afdeling Maatwerk (Incompany) biedt maatwerkoplossingen voor elk bedrijf. En als geaccrediteerd opleidings- en exameninstituut nemen wij ook – direct na de training – de examens af. Het is geen toeval dat wij reeds vier maal uitgeroepen zijn tot Beste Opleider van Nederland. Daar zijn we maar wat trots op!

Als geen ander bewegen wij mee met verandering. Onze programma’s sluiten daarom altijd optimaal aan bij de wet- en regelgeving van het moment. Kennis is macht, daar geloven wij in. Maar kennis is ook vooruit denken. En de juiste keuzes maken. Lindenhaeghe is er om je daarbij te helpen. Of dat nou gaat om een vakopleiding of op een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met Lindenhaeghe haal jij het beste uit jezelf.

Lees

Video 'Wie zijn wij?'

 • Delen:

Lindenhaeghe in beeld
Wie zijn wij, wat doen we en waar werken we? In deze video nemen we je mee naar binnen. Maak kennis met onze collega's, onze kernwaarden en onze missie.
Check onze video en loop met ons mee.

Ons team

 • Delen:

Achter de schermen
Lindenhaeghe wordt mede mogelijk gemaakt door deze mensen. Maak kennis met Nienke, Ada en Shanna: samen met hun collega's van Support, Vaardigheden, Planning, Vakredactie en Examens zorgen zij ervoor dat jij op elke vraag een antwoord krijgt. 

Maak hier kennis met het Lindenhaeghe team

Onze geschiedenis

 • Delen:
Lindenhaeghe, sinds 2005

De naam Lindenhaeghe was er al in 2005. Mike Schilperoort bedacht hem tijdens het snoeien van de leilindes in zijn tuin. Samen met vriend Patrick van der Spek werd het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Logo met gevlochten haag
Een advieskantoor, dat was het idee. Maar Lindenhaeghe bleek toen al een eigen koers te varen en er werd gestart met het geven van financiële opleidingen. Anno nu prijkt het logo met de gevlochten haag groot op het raam van dé opleider en hét exameninstituut voor de financiële branche.

Van avontuur tot bedrijf

In zo'n tien jaar tijd groeide Lindenhaeghe uit van een avontuur tot een bedrijf. Patrick: “We begonnen met trainingen in de avonden, die verzorgden we zelf. Ging prima. Tot de Wet Financieel Toezicht (Wft) in 2007 zijn intrede deed. Toen veranderde alles.”

Steeds meer cursisten vonden hun weg naar de lokalen van de financiële opleider. Voor een vakdiploma of voor Permanente Educatie. Vijf jaar geleden was het tijd voor een nieuw pand. Het moest een ‘ruim jasje’ worden, aldus Mike, want Lindenhaeghe was en ís ambitieus. Het assortiment opleidingen verbreedde, er kwam meer ruimte voor een praktijkgerichte aanpak en het trainersteam werd uitgebreid.

“De financiële sector ís niet saai!“ Mike Schilperoort, algemeen directeur

Geaccrediteerd opleider

Het aantal cursisten bleef groeien en de vraag naar examinering nam toe. Sinds 2013 is Lindenhaeghe geaccrediteerd exameninstituut voor Wft, PE Plus en bovenwettelijke financiële opleidingen. Weer een stapje dichterbij de droom om Neerlands cum laude opleider te zijn.

Hoge slagingspercentages

“Onze slagingspercentages zijn hoog en daarin ligt onze kracht”, legt Patrick uit. Mike vult aan: “Ons doel is om cursisten te laten slagen. Het liefst op een zo prettig mogelijke manier. Want de financiële sector is niet saai, het ligt er gewoon aan hoe je het verhaal vertelt.” De ‘eigen koers’ van Lindenhaeghe is altijd gebleven.

“Wij willen cum laude opleider zijn!” Patrick van der Spek, algemeen directeur

Nieuwe ontwikkelingen

“De laatste tijd hebben we vooral gefocust op het ontwikkelen van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling”, aldus Patrick. Met een compleet nieuwe afdeling Vaardigheden staat Lindenhaeghe aan de vooravond van grote veranderingen. De nieuwe titels sluiten aan bij een veranderende klantvraag waarbij steeds meer aandacht komt voor bijvoorbeeld adviesvaardigheden en emotiemanagement. Mike: “Ons aanbod is hiermee completer. Wij bieden nu elke professional een optimale ondersteuning bij de ontwikkeling van zijn of haar loopbaan. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak”

Bij Lindenhaeghe kun jij je duurzaam, compleet én persoonlijk ontwikkelen.

Lees

Hoe duurzaam zijn wij?

 • Delen:

Bij Lindenhaeghe gaan we graag in gesprek met onze stakeholders
Dat wil zeggen: we houden bij onze bedrijfsvoering rekening met de belangen van onze medewerkers, klanten, omwonenden maar ook met ‘de maatschappij’ in algemene zin.

Duurzaam ondernemen
Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is voor ons heel natuurlijk. Het speelt een rol bij alle bedrijfsprocessen. Van inkoop tot klantsupport. Zo is onze koffie fair trade en wordt met papier - uiteraard met FSC-keurmerk! - zuinig omgegaan. We werken met een duurzame printpartner, steunen lokale goede doelen en we zetten ons sportief in voor een betere wereld. 

FIRA
Al onze duurzaamheidsinformatie is geverifieerd door FIRA. FIRA helpt ons hiermee verder te bouwen aan een duurzame bedrijfsvoering. Onze prestaties worden jaarlijks bijgewerkt en opnieuw getoetst. Ons label is momenteel brons.

Drie P's
Kortom. Wij hebben de drie P’s (Profit, Planet & People) hoog in het vaandel staan. Op die manier creëren we winst voor mens, maatschappij en milieu. 

En samen met FIRA gaan we voor goud.

Lees

Een opleiding of training volgen bij ons? Leuk!

 • Delen:
Opleidingen en trainingen vol inspiratie

Geen inspiratieloze studies zonder concrete doelen, wij willen professionals compleet en duurzaam ontwikkelen. Op een zo aantrekkelijk mogelijke manier, met een funfactor dus. 

Verplichte (na)scholing zorgt niet altijd voor de juiste motivatie, dat is een probleem binnen de financiële sector. Wij laten zien dat het volgen van een opleiding leuk en leerzaam kan zijn. Bij ons gaat de cursist met een geslaagd gevoel naar huis. En wie een Training Persoonlijke Ontwikkeling bij ons volgt, wordt gegarandeerd een betere versie van zichzelf.

"Bij ons ga je met een geslaagd gevoel naar huis!"

Om te kunnen blijven verbeteren, toetsen we dagelijks onze eigen prestaties. We benchmarken constant onze resultaten en we ijken ons aanbod. Gedegen klantonderzoek is hierbij van groot belang: zo weten we zeker dat ons aanbod direct aansluit bij wat professionals als jij belangrijk vinden.

Lees

Erkenning

 • Delen:

Wij gaan voor kwaliteit en zekerheid
Daar zien we zelf op toe, maar dat laten we ook extern toetsen. Kwaliteitskeurmerk ISO (2017) helpt ons om processen te monitoren en waar nodig te verbeteren. Ook wordt na elke training een evaluatie verzonden waarbij de mening van de deelnemers wordt gevraagd. Bij ons kun je altijd vertrouwen op het hoogste niveau voor wat betreft kennis, training en opleiding.

Jouw gegevens zijn veilig

 • Delen:

Gegevensbescherming
Persoonsgegevens worden bij Lindenhaeghe uitsluitend verzameld voor specifiek omschreven doeleinden. Ze worden gebruikt in onze eigen systemen en uitsluitend verder verwerkt voor doeleinden die daarmee verenigbaar zijn.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

De gegevensverwerking vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is de Nederlandse uitwerking van de Europese richtlijn bescherming persoonsgegevens (95/46/EG). De Wbp is sinds 1 september 2001 van kracht.

Lees

Lindenhaeghe Six-Word-Story

 • Delen:

Compleet | Professioneel | Toegankelijk | Betrouwbaar | Praktijkgericht | Vernieuwend 

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...