Professional trainers

Onze professional trainers hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ook zij intensief getraind.

“Met een positief gevoel het examen in, dát verhoogt je slagingskans!” Suzanne Moonen, professional trainer 

 Zij gebruiken hun kennis en ervaring om jou te trainen, coachen en stimuleren. Op deze manier ga jij vol vertrouwen richting het examen.

Lees

Nuttig & Actueel

Speciaal voor de kenniswereld van nu, waarin de financieel professional inzet op saillantie, aanwezigheid en onderscheiden vermogen, biedt Lindenhaeghe een nieuw en afwisselend programma: Nuttig & Actueel. Een prettig samenzijn met vakgenoten, gecombineerd met een boeiende spreker én een hapje of drankje.

Met deze nieuwe serie geeft Lindenhaeghe invulling aan het continu, compleet én duurzaam ontwikkelen van financieel professionals.

Voor wie is Nuttig & Actueel bedoeld?

Ben je werkzaam in financiële dienstverlening? In een adviserende functie of als directielid? Of werk je bijvoorbeeld als schuldhulpverlener bij de gemeente? Dan is Nuttig & Actueel bedoeld voor jou. Bekijk de agenda voor de komende onderwerpen en kies de sessie die bij jou past.

Lees

Studeren op jouw manier

Een klassikale training of een zelfstudie met begeleiding? Bij Lindenhaeghe studeer je op jouw manier. Stel je vragen direct aan één van onze professional trainers tijdens de klassikale lessen en leer tegelijkertijd van de interactie met medecursisten. Of kies voor één van onze andere studievormen.

Of schrijf je in voor Online College, waarbij je plaats- en tijdonafhankelijk studeert. Met dit complete thuisstudiepakket volg je de training(en) online en kan je voor vragen rechtstreeks terecht bij onze vakredactie.

Kies je voor een e-learning? Dan gebruik je ons digitale studiemateriaal om je thuis voor te bereiden. Je studeert aan de hand van online studiemateriaal en je toetst je kennis direct met een handige kennisquiz. 

Waarvoor je ook kiest, in de digitale leeromgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’ staat altijd het juiste studiemateriaal voor je klaar.

Lees

Compleet en duurzaam

Bij Lindenhaeghe werken we elke dag hard aan onze missie: het toegankelijk maken van professionele ontwikkeling. Samen met onze gedreven professional trainers, Opleidingsmanagement én onze ervaringsdeskundigen op de afdelingen Support en Maatwerk, staan wij voor kwaliteit en ontwikkeling. 

De keurmerken CEDEO en ISO laten zien dat jij bij ons altijd kan vertrouwen op het hoogste niveau wat betreft kennis en training. 

En het allerbelangrijkste: wij maken leren leuk! Met interactieve lessen, nieuwe studievormen en toegankelijk geschreven studiemateriaal houden we jou bij de les. Wij gaan door waar anderen stoppen: bij ons vind je alles voor (jouw) complete en duurzame ontwikkeling. Voor én na je examen.

Lees
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...