030 – 693 23 48

Virtual Classroom Examentraining Wft Schade zakelijk

 • Virtual Classroom
 • vanaf 25 juni 2020

Intensieve Virtual Classroom examentraining van professional trainer inclusief digitaal studiepakket

 • Verhoog je slagingskans
 • Oefenexamen met vraag en antwoord
 • Inclusief gratis digitaal studiemateriaal
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom examentraining Wft Schade zakelijk

Heb jij een online studie Wft Schade zakelijk gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze Virtual Classroom Examentraining Wft Schade zakelijk de beste keus voor jou!

Over deze training
Tijdens deze intensieve Virtual Classroom examentraining worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Schade zakelijk behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Schade zakelijk en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks. Meer over de Virtual Classrooms lees je hier.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Schade zakelijk in.


De inhoud van de Virtual Classroom Examentraining

 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Schade zakelijk
 • Wft oefenexamen met vraag-antwoord
 • Examentips

Er is geen vooropleiding verplicht, er wordt wel vanuit gegaan dat je de stof goed hebt bestudeerd. Om je goed te kunnen voorbereiden, ontvang je een digitaal studiepakket. Je kunt oefenen met Slim Leren, een slimme en leuke manier om je studieresultaat te verbeteren.

De examentraining is geen vervanging van de Virtual Classroom Opleiding Wft Schade zakelijk, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft te halen. We zien dat mensen die de examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Schade zakelijk certificaat.

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk.

Gerald Huis in t Veld
Gerald Huis in t Veld

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de volgende materialen:
Slim leren

Adaptief leren in de vorm van Slim Leren

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Examen

Jouw Examen Wft Schade zakelijk

Het Examen Wft Schade zakelijk wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 55 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 25 vragen kennis en begrip, 28 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Opleiding Wft Schade zakelijk.

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk. Met het certificaat Wft Schade zakelijk, het diploma Adviseur Schade particulier en het diploma Basis, ontvang je automatisch het diploma Adviseur Schade zakelijk.

Meer over de Wft modulestructuur

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?