Wft Online studievormen

Lees alles over onze online Wft-opleidingen

Header e learning
Wat zijn de mogelijkheden

Onze Wft-studievormen

In de tekstblokken hieronder, vind je meer informatie over onze online studies. In het Wft Studievormen-schema vind je een overzicht van al onze studiemogelijkheden. Bekijk ook onze pagina Wft-klassikaal.

Nieuw!

Virtual Classroom

Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve Virtual Classroom van praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook je medecursisten zijn online. Het grote voordeel van een Virtual Classroom is dat je de training overal kunt volgen. Na afloop van de training ben je helemaal klaar voor het examen.

Let op!
Bij de Virtual Classrooms studeer je online met behulp van de E-learning. Beschikbaar voor de gehele Wft-opleiding én de examentrainingen.

100% Online Wft

100% Online Wft is ons meest uitgebreide online studiepakket.

100% Online bevat een E-learning, Microlearnings, Slim Leren, een volledig vernieuwde Online Examentraining en nog veel meer. Hieronder lees alles over dit uitgebreide studiepakket.


100% Online bevat:

E-learning met syllabus (pdf)
De E-learning bestaat uit een praktische samenvatting per hoofdstuk. Aan het einde van de E-learning maak je een afsluitend oefenexamen. Daarnaast kun je oefenen met vaardigheden-, competentie- en casuïstiekvragen.

Microlearnings
Microlearnings zijn korte video’s waarin bepaalde (lastige) onderwerpen op een toegankelijke manier worden toegelicht. Een microlearning kan een mini-college zijn maar ook een praktische video waarin een onderwerp aan de hand van een casus wordt toegelicht. Nieuwe ontwikkelingen, interactie en vaardigheden staan hierbij centraal. Een microlearning duurt maximaal 20 minuten en je kunt de video zo vaak kijken als je wilt.

Slim Leren

Slim Leren is een vorm van adaptief leren. Slim Leren zorgt ervoor dat je extra kunt oefenen met vragen over ‘lastige onderwerpen’ (of onderwerpen die je wat langer geleden bestudeerd hebt). Je kunt hierbij kiezen of je oefent per hoofdstuk of dat je gaat voor een totale check-up. Zo ben je nóg beter voorbereid op het komende examen.

Oefenexamens

Ben jij al helemaal klaar voor het échte examen? Je weet het direct na het maken van de oefenexamens. De oefenexamens zijn voor je klaargezet in een ‘examenomgeving’ die aansluit bij het échte examen. Inclusief tijdsklok! Achteraf krijg je feedback op de gegeven antwoorden.

Online Examentraining NIEUW!
Even de puntjes op de i zetten? Met de volledig vernieuwde online examentraining worden alle onderwerpen uit de stof nogmaals in vogelvlucht met je doorgenomen. Maar er is meer: tijdens de examentraining worden de volgende punten behandeld:

  • Wat kan ik verwachten?
  • Praktische tips voor het examen
  • Examenvaardigheden (verschillende soorten vragen, tijdsdruk, mindset)
  • Oefenen met examenopgaven (incl. rekenopgaven)
  • Toelichting op rekenopgaven en verplichte calculator
  • Benodigdheden voor het examen


En dan… boek je een examen en ga je gewoon slagen!

Online Studeren
Online Studeren

E-learning Wft

Met de E-learning Wft van Lindenhaeghe bereid jij je thuis relaxed voor op het Wft-examen. Hier onder lees je meer over deze prettige manier van studeren.

Met onze E-learning Wft studeer je altijd op je eigen manier. De E-learning bestaat uit:

Samenvatting + kennisvragen
Naast een samenvatting met kennisvragen biedt onze E-learning ook de mogelijkheid om te oefenen met vakgerelateerde casuïstiek. Onderdeel van de E-learning zijn twee casussen met elk drie casuïstiekvragen. Deze manier van vragen stellen – meestal met veel informatie en onderlinge verbanden – komt vaak terug op het examen.

Slim Leren
Onze digitale studievormen zijn opgebouwd volgens het slim-leren-systeem. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz juist, dan word je beloond met de volgende vraag. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz onjuist, dan volgt een verwijzing naar het betreffende onderwerp in de leerstof. Op die manier kun je jezelf nog eens verdiepen in de stof en krijg je aansluitend een herkansing middels een nieuwe (soortgelijke) vraag. Zo word je gericht geholpen om de ‘zwakke plekken’ in je kennis te ondervangen.

Oefenen

Oefenexamens en Online Examentraining

De Wft-Oefenexamens en de Wft Online examentraining kun je ook als los product bestellen. Ga jij voor een (her)examen en heb je een extra boost nodig? Met de Oefenexamens en/of de Online Examentraining verhoog jij direct je slagingskans.

VERNIEUWD! De Online examentraining
Onze Online examentraning is onlangs volledig vernieuwd. Het werkt als volgt: je bestudeert eerst het studiemateriaal (pdf). Daarna volg je de speciale Online Examentraining die uit twee video’s bestaat: een examen(vaardigheden)training én een training waarbij we kennis toepassen.

In de eerste video trainen we gericht op examenvaardigheden. Hoe ziet het examen eruit, welke vragen kun je verwachten en hoe zorg je dat je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat. Onze trainers geven praktische tips en coachen je, zodat je straks met de juiste mindset op examen gaat. Na deze eerste video ga je aan de slag met het meegeleverde online oefenexamen.

De tweede video behandelt de stof uit de module aan de hand van het oefenexamen. We zoomen in op vragen die vaak als lastig worden bestempeld. Op deze manier wordt het oefenexamen dat net is gemaakt, meteen behandeld. Daarmee komen ook verschillende belangrijke examenonderwerpen aan bod. Tenslotte wordt de uitwerking van het oefenexamen gedeeld.