Wft Online studievormen

Lees alles over onze online Wft-opleidingen

Header e learning
Wat zijn de mogelijkheden

Onze Wft-studievormen

In de tekstblokken hieronder, vind je meer informatie over onze online studies. In het Wft Studievormen-schema vind je een overzicht van al onze studiemogelijkheden. Bekijk ook onze pagina Wft-klassikaal.

Thuis of waar je ook bent

Virtual Classroom

Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve Virtual Classroom van praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook je medecursisten zijn online. Het grote voordeel van een Virtual Classroom is dat je de training overal kunt volgen. Na afloop van de training ben je helemaal klaar voor het examen.

100% Online Wft

100% Online Wft is ons meest uitgebreide online studiepakket.

100% Online bevat een E-learning, Videoleren, Slim Leren en Onbeperkt oefenen en oefenexamens. Hieronder lees alles over dit uitgebreide studiepakket.


100% Online bevat:

E-learning

Met de E-learning maak je je stapsgewijs de lesstof eigen. Aan het einde van de E-learning maak je afsluitend twee oefenexamens.

Videoleren

Videoleren (Microlearnings) zijn korte video’s waarin bepaalde (lastige) onderwerpen op een toegankelijke manier worden toegelicht. Een microlearning kan een mini-college zijn maar ook een praktische video waarin een onderwerp aan de hand van een casus wordt toegelicht. Nieuwe ontwikkelingen, interactie en vaardigheden staan hierbij centraal. Een microlearning duurt maximaal 20 minuten en je kunt de video zo vaak kijken als je wilt.

Slim Leren en Onbeperkt oefenen

Wanneer je gaat oefenen met Slim Leren worden de vragen herhaald tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Je sluit het oefenen af wanneer je alle vragen goed hebt.

Bij Onbeperkt Oefenen kun je bepaalde oefeningen onbeperkt herkansen.

3 extra oefenexamens
Ben jij al helemaal klaar voor het échte examen? Je weet het direct na het maken van de oefenexamens. De oefenexamens zijn voor je klaargezet in een ‘examenomgeving’ die aansluit bij het échte examen. Inclusief tijdsklok! Achteraf krijg je feedback op de gegeven antwoorden.

Online Studeren
Online Studeren

E-learning Wft

Met de E-learning Wft van Lindenhaeghe bereid jij je thuis relaxed voor op het Wft-examen. Hier onder lees je meer over deze prettige manier van studeren.

In de E-learning worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je ook twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk.
Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen.