Online Examentraining Wft Inkomen

Intensieve online examentraining (video) van professional trainer.

 • Verhoogt aanzienlijk je slagingskans
 • Intensieve examen-trainingsvideo's
 • Met studiemateriaal (pdf)
Delen:
Algemeen

Over deze online training

Heb jij een (online) studie Wft Inkomen gevolgd en ga je op examen of herexamen? Wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze Online Examentraining Wft Inkomen een mooie aanvulling op je studie.

Over deze online training
Tijdens de Online Examentraining Wft Inkomen wordt een aantal belangrijke belangrijkste onderdelen uit de module Wft Inkomen behandeld. Daarnaast wordt ook gefocust op het trainen van je examenvaardigheden.

Het werkt als volgt: je bestudeert eerst het studiemateriaal (pdf). Daarna volg je de speciale Online Examentraining die uit twee video’s bestaat: een examen(vaardigheden)training én een training waarbij we kennis toepassen.

In de eerste video trainen we gericht op examenvaardigheden. Hoe ziet het examen eruit, welke vragen kun je verwachten en hoe zorg je dat je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat. Onze trainers geven praktische tips en coachen je, zodat je straks met de juiste mindset op examen gaat. Na deze eerste video ga je aan de slag met het meegeleverde online oefenexamen.

De tweede video behandelt de stof uit de module aan de hand van het oefenexamen. We zoomen in op vragen die vaak als lastig worden bestempeld. Op deze manier wordt het oefenexamen dat net is gemaakt, meteen behandeld. Daarmee komen ook verschillende belangrijke examenonderwerpen aan bod. Tenslotte wordt de uitwerking van het oefenexamen gedeeld.

Zo ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Inkomen in.


De inhoud van de Online Examentraining Wft Inkomen

 • Wat kan ik verwachten?
 • Praktische tips voor het examen
 • Examenvaardigheden (verschillende soorten vragen, tijdsdruk, mindset)
 • Oefenen met examenopgaven (incl. rekenopgaven)
 • Toelichting op rekenopgaven en verplichte calculator
 • Benodigdheden voor het examen


Slaag je voor het Examen Wft Inkomen, dan ontvang je het certificaat Wft Inkomen.

Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
De examentraining is geen vervanging van de klassikale Opleiding Wft Inkomen, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft-examen te halen. We zien dat mensen die de online examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Inkomen.

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Persoonlijke Leerroute
  Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de volgende materialen:
Item elearning
Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Examen

Jouw Examen Wft Inkomen

Het Examen Wft Inkomen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 135 minuten de tijd om de 46 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 23 vragen vaardigheden en competenties en 3 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Inkomen, dan ontvang je het certificaat Wft Inkomen. Met het certificaat Wft Inkomen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Inkomen.

Tip!
We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na het volgen van de online examentraining, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Examentraining en stem hier je planning op af.

Meer over de Wft modulestructuur

Reviews
8 René Kuiper

Het is een zeer prettige manier om op via deze weg je voor te bereiden op een examen.

In een volgende opleiding ga ik hiet weer zeker gebruik van maken en zal het ook doorgeven aan mijn collega\'s.

10 Jan Pieter Schaak

Collega's meldden dat de examentraining van Lindenhaeghe voor hen zoveel inzicht gaf in het examen en de vraagstelling dat ze er van overtuigd zijn dat ze door het volgen hiervan geslaagd zijn. Ik kende vanuit mijn vorige baan alleen andere aanbieders van trainingen en examens. Dus eerlijk gezegd was ik wat sceptisch. Echter de prettige manier van training, vanachter de pc, thuis, in je eigen tijd, zonder het gevoel te hebben dat je eigenlijk thuis zit... Ik vond het in één woord GEWELDIG. De fijne duidelijke manier van uitleg en de opbouw van de sheets. Ik ging een stuk geruster naar het examen. Ik kan echt iedereen een (online) examentraining aanrader bij Lindenhaeghe.

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?