Virtual Classroom Examentraining Wft Consumptief krediet

Verhoog jouw slagingskans voor het examen met deze intensieve examentraining (halve opleidingsdag), gegeven door een professional trainer.

 • Verhoog je slagingskans in één halve opleidingsdag
 • Gegeven door een professional trainer
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom examentraining Wft Consumptief krediet

Heb jij een (online) studie Wft Inkomen gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze Examentraining Wft Inkomen de beste keus voor jou!

Over deze training

Tijdens deze virtuele intensieve examentraining (halve dag) worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Consumptief krediet behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Consumptief krediet en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Consumptief Krediet in.


De inhoud van de Virtual Classroom Examentraining

 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Consumptief krediet
 • Examentips


De examentraining van Lindenhaeghe wordt virtueel gegeven op doordeweekse dagen. Er is geen vooropleiding verplicht. Er wordt wel vanuit gegaan dat je de stof goed hebt bestudeerd.

De examentraining is geen vervanging van de Virtual Classroom Opleiding Wft Consumptief krediet, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft te halen. We zien dat mensen die de examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Consumptief krediet certificaat.

Slaag je voor het Examen Wft Consumptief krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Consumptief krediet.

Luigi Bosma
Luigi Bosma

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de volgende materialen:
Item interactief
Wft in een halve dag

Belangrijkste onderwerpen en examentips

Online Studeren
Virtuele training

Onze trainers staan voor je klaar

Examen

Jouw Examen Wft Consumptief krediet

Het Examen Wft Consumptief krediet wordt digitaal afgenomen. Je hebt 135 minuten de tijd om de 46 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 23 vragen vaardigheden en competenties en 3 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Opleiding Wft Consumptief krediet.

Slaag je voor het Examen Wft Consumptief krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Consumptief krediet. Met het certificaat Wft Consumptief krediet én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Consumptief krediet.

Meer over de Wft modulestructuur

Anderen bekeken ook