Virtual Classroom Leidinggeven in Zware Tijden

Ontdek hoe je met krachtig leidinggeven (op afstand) jouw team kunt motiveren en coachen in moeilijke tijden. Interactieve training in een Virtual Classroom.

 • De beste managementtrainers van Kenneth Smit
 • Perfecte aanvulling op Leidinggeven bij Verandering
 • Interactieve opleiding (Virtual Classroom)
Delen:
Virtual Classroom Leidinggeven in Zware Tijden

Over deze Virtual Classroom-training

Heb je Leidinggeven bij Verandering gevolgd? Of ben je op zoek naar een training met meer verdieping omtrent het leidinggeven op afstand? Dan is de training Leidinggeven in Zware Tijden de pérfecte training voor jou. In deze training wordt dieper ingegaan op de nieuwe online manier van leidinggeven die wordt verlangd van een manager tijdens een crisis.

Crisissituaties
Een crisissituatie vraagt veel van een leidinggevende en waar normaliter wordt uitgegaan van management by objectives (MBO) is het uitgangspunt nu juist management by exception (MBE). Deze manier van leidinggeven vraagt een andere aanpak en vergroot het belang van motivatie richting de medewerkers. Daarnaast zijn veel mensen gewend om in vaste patronen te werken, maar een crisissituatie vraagt juist veel aanpassingsvermogen. Kortom, des te meer reden om je medewerkers te motiveren. Maar hoe doe je dat?

De Training Leidinggeven in Zware Tijden helpt je grip te krijgen op je team in een crisissituatie. Een praktische training waarbij onder andere het voeren van slechtnieuwsgesprekken en aanspreken op verantwoordelijkheden aan de orde komen. Het voeren van dit soort gesprekken is in een crisissituatie helaas onvermijdelijk. Een maximale inzet van het team is immers noodzakelijk om hier doorheen te komen.

Over de training
De training vindt verdeeld over vier sessies van twee uur plaats. Tussen elke sessie zit één week om concreet aan de slag te gaan met het geleerde uit de training.

De volgende onderwerpen worden besproken in de training:

 • Online sturingsgesprekken/slechtnieuwsgesprekken
 • Optimale prestaties ondanks een crisissituatie
 • Online motiveren en enthousiasmeren
 • Het ‘nieuwe’ werken


Na het volgen van de training ben je in staat om op de juiste manier online sturingsgesprekken en slechtnieuwsgesprekken te voeren. Maar je krijgt ook concrete handvatten om medewerkers te motiveren, om samen te gaan voor optimaal resultaat!

Persoonlijke ondersteuning

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Onze partner

Over Kenneth Smit Direct

Sinds 28 november 2019 maakt trainersbedrijf Kenneth Smit deel uit van de Eikk Onderwijsgroep, waartoe ook Lindenhaeghe behoort.

Marktbrede persoonlijke ontwikkeling

De trainers van Kenneth Smit zetten zich in voor marktbrede persoonlijke ontwikkeling. Financieel professionals die naast kennis ook hun vaardigheden willen verbeteren, hebben via onze website zowel toegang tot de Future Skills for Financials-trainingen van Lindenhaeghe, als tot een keur aan trainingen op het gebied Persoonlijke Ontwikkeling van Kenneth Smit Direct.

Zo zijn en blijven wij - samen met onze partner - jouw rechterhand op het gebied van complete ontwikkeling.

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Anderen bekeken ook