030 – 693 23 48

Verlengd Examen Wft Zorg

Heb jij (aantoonbaar) last van dyslexie of heb jij een gezichtsbeperking? Dan kun jij mogelijk gebruikmaken van het verlengd examen.

Je krijgt dan langer de tijd om je Wft-examen af te ronden.

Let op!

 • Vanaf 25 september zijn de met ons samenwerkende locaties (grotendeels) verplicht een coronacheck uit te voeren. Je kunt de maatregelen per locatie hier bekijken.
 • Van 30 september tot en met 2 oktober zijn er geen Wft en PE Examens mogelijk vanwege een overgang naar een nieuw systeem van DUO. Boek daarom geen examens die plaatsvinden in deze periode.
 • Digitaal examen
 • Gratis studiemateriaal (pdf)
 • Examentijd + 22,5 minuten extra
Delen:
Algemeen

Over het Verlengd Examen Wft Zorg

Het Verlengd Examen Wft Zorg toetst – net als het reguliere examen - de kennis uit de module Wft Zorg. Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal (pdf) plus twee vaardighedenvideo's met examentips.

Verlengd examen doen
Heb jij (aantoonbaar) last van dyslexie of heb jij een gezichtsbeperking? Dan kun jij mogelijk gebruikmaken van het verlengd examen. Het verlengde examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt niet 90 maar 112,5 minuten de tijd om de 34 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 14 vragen kennis en begrip en 18 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

 • Je examentijd wordt met 25% verlengd


Je kunt op elke doordeweekse dag examen doen. Je hebt (in overleg) een ruime keus aan locaties!

Hoe werkt het?
Je boekt een verlengd examen (klik op de button ‘Bestel nu’ op deze pagina). Daarna download je het speciale C-formulier (Verklaring Speciale Voorzieningen CDFD) voor verlengd examen via deze Veelgestelde Vraag. Je laat het formulier invullen en ondertekenen door een bevoegde geregistreerde arts/ specialist of deskundige.

Let op!
Dit mag niet je eigen huisarts zijn en het formulier mag niet ouder zijn dan 5 jaar. Je stuurt het formulier ingevuld per e-mail naar Lindenhaeghe.

Doe dit uiterlijk 10 dagen voor de dag dat je examen wilt doen. Wij controleren dit bericht. Je ontvangt per mail bericht over het vervolg.


Extra examentips!
Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Op deze pagina staan enkele oefenvragen.

Door het maken van oefenvragen vergroot je kennis en kans op het slagen voor je examen. En kijk ook de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Examenvaardigheden' (deze ontvang je gratis bij je bestelling).

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland.

Studiemateriaal

Wat krijg ik dit examen?

Bij het Examen Wft Zorg ontvang je gratis studiemateriaal (pdf).
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Een stip op de horizon

Er zijn vervolgtrainingen beschikbaar

Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou.

Meer over de Wft modulestructuur

Anderen bekeken ook