Het STAP Opleidingsaanbod

Wil jij graag een opleiding volgen met het STAP-budget?

Bekijk hieronder voor welke opleidingen en trainingen jij je kunt aanmelden met gebruikmaking van het STAP-budget!

STAP-budget
Bepaal jouw stip op de horizon!

Start met oriënteren

Wat wordt jouw volgende stap? Start met oriënteren en kies jouw richting!


Download de catalogus!

Meer lezen over het STAP-aanbod? Download gratis de STAP-catalogus en bekijk welke opleidingen en trainingen je bij Lindenhaeghe kunt volgen met het STAP-budget!

STAP Catalogus
Ga voor een STAP-pakket

STAP-combinatiepakket

Combineer een Wft- of PE-opleiding (inclusief examen) met een training Persoonlijke Ontwikkeling!

STAP-combinatiepakket

STAP-aanbod

Financiële vakopleidingen

Met de (bovenwettelijke) financiële (vak)opleidingen, trainingen en e-learnings til jij jouw kennis en (advies)vaardigheden naar een nog hoger niveau.

STAP-aanbod

Persoonlijke Ontwikkeling

Haal het beste uit jezelf én jouw carrière met de trainingen Persoonlijke Ontwikkeling. Onderstaande trainingen worden aangeboden in samenwerking met Kenneth Smit Direct.

STAP Wft-aanbod

Over Wft

Wanneer je nog geen ervaring hebt in (een bepaald vakgebied van) de financiële sector, start je met het behalen van de benodigde Wft-diploma’s. Er zijn verschillende Wft-modules beschikbaar, waarvan de klassikale opleidingen, de Virtual Classrooms en 100% Online te bestellen zijn met gebruikmaking van het STAP-budget.

STAP PE-aanbod

Over PE

Wanneer jij al over een Wft-diploma beschikt, dien jij deze geldig te houden door te voldoen aan de periodieke PE-eis. Hiervoor leg je iedere PE-periode het PE-examen, behorend bij jouw Wft-diploma, met goed gevolg af. Bekijk hieronder de beschikbare PE-modules, waarvan de klassikale opleidingen, 100% Online en Virtual Classrooms te bestellen zijn met gebruikmaking van het STAP-budget.