Informatie

Slim Leren

Niet iedereen leert even makkelijk, daarom hebben wij de Slim Leren-studiemethode ontwikkeld. Slim Leren helpt jou om je heel gericht voor te bereiden op het examen. Hierdoor zien cursisten de examens met meer kennis en zelfvertrouwen tegemoet.

Kennis- en begripsvragen

Met Slim Leren oefen je makkelijk en snel kennis- en begripsvragen uit meerdere hoofdstukken tegelijkertijd. Bovendien zorgt Slim Leren ervoor dat je sneller vragen aangeboden krijgt die eerder fout zijn beantwoord of vragen die je lang geleden hebt beantwoord.
Slim Leren ‘meet’ bovendien je kennisniveau door middel van een vergeetcurve: als je een tijdje niet oefent zakt je kennisniveau terug. Met Slim Leren weet je dus precies wanneer jij helemaal klaar bent voor het examen.

Vergeetcurve

Jouw scores in het overzicht van je digitale leeromgeving (Mijn Lindenhaeghe) houden rekening met de zogeheten vergeetcurve. Als je een tijdje niet oefent, dan gaat je score langzaam omlaag. Ga je weer oefenen, dan activeer je je kennis weer. Je scores laten zo zien of jij klaar bent voor het examen.

Jij bent klaar voor het examen!
De vragen die je tijdens het studeren van de hoofdstukken in de Leerroute tegenkomt, kun je ook weer tegenkomen in het onderdeel Slim Leren in Mijn Lindenhaeghe. Het aanbod vragen in Slim Leren is echter uitgebreider. Bovendien kun je in Slim Leren de vragen uit verschillende hoofdstukken door elkaar oefenen.

Naar alle Wft-opleidingen

Naar alle PE-opleidingen

Online Studeren