Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt mailen naar support@lindenhaeghe.nl of bellen naar 030 – 693 23 48 (tussen 9u-17u). Heb je vragen over de fusie? Kijk op fusie.lindenhaeghe.nl.
Service en contact

Ik wil mijn subsidieaanvraag annuleren. Kan dat?

Als je echt graag wilt afzien van de subsidieaanvraag, kun je op de volgende manieren jouw subsidieaanvraag/aanmelding annuleren.

Ik had wel een STAP-aanmelding geplaatst, maar nog geen STAP-subsidieaanvraag ingediend
Had jij je wel via de website van Lindenhaeghe een STAP-aanmelding geplaatst, maar nog geen subsidieaanvraag ingediend bij het UWV? Dan kun je de annulering doorgeven aan de Supportafdeling van Lindenhaeghe door te bellen naar 030 6932348 of te mailen naar support@lindenhaeghe.nl.

Ik had wel een STAP-subsidieaanvraag ingediend, maar het STAP-budget is nog niet aan mij toegekend
Wanneer het STAP-budget nog niet is toegekend, kan een aanvraag geannuleerd worden via het UWV STAP-portaal. Log in met jouw DigiD en geef in het portaal door dat je de aanvraag wenst te annuleren. Geef daarnaast jouw annulering door aan onze Supportafdeling, zodat wij ook de annulering in ons systeem kunnen verwerken.

Ik had wel een STAP-subsidieaanvraag ingediend, en het STAP-budget is ook al aan mij toegekend
Wanneer het STAP-budget al is toegekend en je de subsidieaanvraag wenst te annuleren, neem je altijd eerst contact op met onze Supportafdeling. Zij kunnen de annulering van de opleiding bevestigen waarna je vervolgens de annulering zelf kunt afronden via het UWV STAP-portaal.

Bij het annuleren van de opleiding zijn de algemene voorwaarden van Lindenhaeghe van kracht. Houd er dan ook rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening kunnen worden gebracht.

Veelgestelde vragen: STAP-regeling
Terug naar service en contact