Privacybeleid

Wij zijn ons er van bewust dat je vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Lindenhaeghe is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons aan de regels die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de producten en diensten van Lindenhaeghe. Je dient je ervan bewust te zijn dat Lindenhaeghe niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Wie is Lindenhaeghe?

Lindenhaeghe Groep B.V. is gevestigd in Bilthoven. Lindenhaeghe Groep is samen met de onderstaande werkmaatschappijen (hierna tezamen: Lindenhaeghe) verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens:

  • Lindenhaeghe Opleidingen B.V.
  • Lindenhaeghe Opleidingen BTW B.V.
  • Lindenhaeghe Examens B.V.
  • Lindenhaeghe Examens BTW B.V.
  • Lindenhaeghe Online B.V.
  • Lindenhaeghe Online BTW B.V.

Onze contactgegevens
Rembrandtlaan 1b
3723 BG Bilthoven
Telefoon: 030 - 693 23 48 (ma-vr 8.00 - 17:00 uur)
E-mail: support@lindenhaeghe.nl
KvK: 60366362

Van welke personen verwerkt Lindenhaeghe gegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben. Ook verwerken we persoonsgegevens van personen met wie we een relatie willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn dus bijvoorbeeld persoonsgegevens van:

  • Cursisten die een opleiding, training of examen bij ons gaan volgen, op dit moment volgen of hebben gevolgd
  • Contactpersonen en vertegenwoordigers van onze zakelijke klanten
  • Mensen die interesse tonen in onze diensten en producten
  • Medewerkers
  • Leveranciers (zoals freelance docenten e.a.)

Let op:

Als jouw bedrijf of organisatie persoonsgegevens van medewerkers aan ons doorgeeft, zijn zij verplicht om haar medewerkers hierover te informeren. Jouw bedrijf kan dit privacybeleid aan de medewerkers geven. De medewerkers van jouw organisatie kunnen dan zien hoe wij met hun persoonsgegevens omgaan.

Voor welke doeleinden verwerkt Lindenhaeghe persoonsgegevens?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Dit kunnen de onderstaande doeleinden zijn. Verderop in dit privacybeleid hebben wij uitgebreider aangegeven welke gegevens wij waarvoor verwerken.  

Voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met jou/onze opdrachtgevers en leveranciers.
Wij willen onze (potentiële) klanten natuurlijk goed bedienen. Met jouw persoonsgegevens kunnen wij bijvoorbeeld:

  • Contact met je opnemen, vragen beantwoorden, je informeren en onze relatie onderhouden.
  • Aanvragen, offertes en bestellingen juist verwerken en uitvoeren.
  • Je gegevens correct in onze administratie plaatsen en eventuele wijzigingen verwerken.
  • Jouw opleidingen, trainingen, examens en overige producten aanmaken, verzorgen en beheren.
  • Je toegang geven tot (online) opleidingsmateriaal en de online leeromgeving of Het Leerportaal.
  • Je studievoortgang, -resultaten en diploma aan jou en/of onze opdrachtgever en/of externe registers terugkoppelen.

Voor de verbetering van onze producten en diensten
Door gegevens te combineren en analyseren kunnen wij onze dienstverlening steeds persoonlijker, veiliger en beter maken. Deze analysegegevens bevatten soms ook persoonsgegevens. Hierbij verwijderen wij natuurlijk de gegevens die wij niet nodig hebben. Met het resultaat uit deze analyses zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Wij de oorzaak van klachten snel(ler) achterhalen en in de toekomst voorkomen.
  • Onze online leeromgeving optimaal blijft draaien en eventuele onderdelen blijven verbeteren.
  • We kunnen meten wat de resultaten waren van een bepaalde campagne of actie om hier lering uit te trekken.
  • We kunnen rapportages maken om trends te ontdekken of bijvoorbeeld een logisch studiepad te bepalen.

Voor promotie- en marketingdoeleinden
Wij kunnen je persoonsgegevens gebruiken voor promotie- en marketingdoeleinden. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen:

  • (digitaal) versturen van nieuwsbrieven, brochures, whitepapers op jouw aanvraag.
  • (digitaal) versturen van informatie over onze activiteiten, opleidings-, trainings- en examenproducten en daaraan gerelateerde diensten op jouw aanvraag.
  • zien welke opleidingen en examens je bij ons hebt gevolgd en welke nog niet.
  • kijken naar je gebruik van onze website en dit koppelen aan de informatie die bij ons bekend is om onze dienstverlening te verbeteren en om voor jou relevante advertenties te tonen.

Om onze opleidingen en dienstverlening verder te verbeteren gebruiken wij o.a. jouw gegevens ook om analyses uit te voeren. Die analyses gebruiken we ook voor benchmarkonderzoek. Zo publiceren wij onze slagingspercentages in relatie tot het landelijk gemiddelde. Ook analyseren we doelgroep-, product- en verkoopgegevens.

Om te voldoen wet- en regelgeving
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens ook om te voldoen aan op Lindenhaeghe rustende wet- en regelgeving.

Voor archief- of analysedoeleinden
Wij verzamelen niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk in het kader van de bovengenoemde doeleinden. Al bewaren wij de gegevens niet meer voor deze doeleinden, dan nog kunnen wij ze bewaren voor archief- of analysedoeleinden. Dat betekent dat de gegevens alleen nog maar voor statistische of historische doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld wanneer wij willen weten hoeveel examens er in de regio Amsterdam in een jaar zijn afgenomen. De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot jou herleidbaar.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarvoor?

Gegevens over wie je bent
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Wij verwerken de persoonsgegevens die we van jou of van je werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor een opleiding, aanvraag van onze brochure of aanmelding voor onze nieuwsbrief. Denk je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?

  • Om jou aan te melden als je bij ons een opleiding, training of examen wil doen.
  • Om met jou in contact te komen en je bijvoorbeeld de bevestigingsmail of examenuitslag toe te sturen. Ook willen wij jouw diploma natuurlijk naar het juiste (e-mail)adres sturen.
  • We gebruiken jouw gegevens ook wanneer je met ons een overeenkomst afsluit.
  • Om jouw Mijn Lindenhaeghe-account aan te maken en je inlogcodes voor jouw online omgeving (en studiemateriaal) te verstrekken.

Goed om te weten: jouw gegevens kan je zelf beheren en wijzigen in jouw Mijn Lindenhaeghe-omgeving onder “Mijn Gegevens”.

Je betalingsgegevens of die van jouw werkgever
Denk hierbij aan de naam, het e-mailadres en het rekeningnummer van de betalingsplichtige van jouw opleiding, training of examen. Dit kan je natuurlijk zelf zijn, maar dit kan ook jouw werkgever zijn.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?
Wij hebben deze gegevens nodig om de digitale factuur naar het juiste adres te sturen.

Registratiegegevens van/voor externe registers
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Denk aan een registratienummer van de SEH, FFP of EHP. Ook kunnen wij jouw handtekening op de presentielijsten nodig hebben.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?

  • Als je bij ons je PE-punten haalt dan geven wij jouw punten natuurlijk door aan de registers. Hiervoor hebben wij dan ook jouw registratienummer nodig.  
  • Wij dienen een bewijs van jouw presentie door te geven aan de registers. Hiervoor sturen wij de getekende presentielijsten aan de registers door.

Je studievoortgang en -resultaten
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Denk dan bijvoorbeeld aan gegevens die tonen hoe ver je bent met je (online) studie, welke hoofdstukken je hebt afgerond of wat je gemiddelde cijfer voor jouw oefenexamens is. Maar ook of je je examen hebt behaald, in hoeveel pogingen en met welk cijfer.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?

  • Om jou inzicht te geven in je studievoortgang in de Mijn Lindenhaeghe-omgeving. Zo zie je bijvoorbeeld waar je bent gebleven met jouw e-learning of hoeveel pogingen van het oefenexamen je hebt gedaan.
  • Om je studieresultaten terug te koppelen. Wij sturen je examenuitslag toe en tonen in Mijn Lindenhaeghe de resultaten van je (oefen)examens.
  • Daarnaast kunnen wij jouw examenresultaten gebruiken om jou de mogelijkheid tot inzage te geven gedurende de inzageperiode. Dit is bijvoorbeeld bij de SHV-examens. 
  • Ook gebruiken wij jouw studieresultaten voor interne analysedoeleinden. We monitoren natuurlijk onze slagingspercentages en zetten dit af tegen het landelijk gemiddelde. Daar maken jouw resultaten natuurlijk (anoniem) deel van uit.
  • Soms delen wij jouw studieresultaten met je werkgever. Dit doen wij natuurlijk alleen als jouw werkgever onze opdrachtgever is. Wij sturen hen dan bijvoorbeeld een overzicht van de examenresultaten of (indien dit is overeengekomen) jouw diploma. Ook kan een werkgever gebruik maken van Het Leerportaal waarmee wij hen inzage geven in jouw studievoortgang zoals jij dit ook in jouw Mijn Lindenhaeghe ziet.

Goed om te weten: jij kan de inzage in je studieresultaten door jouw werkgever zelf beheren. In jouw Mijn Lindenhaeghe-omgeving kun je dit onder “Mijn Gegevens” instellen.

Je contactgeschiedenis
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Het gaat hier om gegevens naar aanleiding van contacten die je met ons gehad hebt of het contact dat wij met jou hadden. Als je hebt gebeld dan kan er bijvoorbeeld een aantekening in ons systeem gemaakt worden over het onderwerp. Ook kunnen wij terugzien welke communicatie wij aan jou verzonden hebben of kan er een gespreksverslagje gemaakt worden. Wanneer je een klacht aan ons stuurt, maken we een klachtendossier aan waarin wij alle communicatie over deze klacht opnemen.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?

  • Om te zien waar wij het eerder met jou over hebben gehad. Zo is iedereen op de hoogte en kan de communicatie met jou door meerdere mensen worden opgepakt.
  • Ook kunnen wij de communicatie gebruiken voor trainingsdoeleinden.

Goed om te weten: wij nemen geen telefoongesprekken op, wel luisteren er in het kader van trainingsdoeleinden soms meerdere personen mee.

Gegevens voor jouw en onze veiligheid
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Camerabeelden bij ons kantoor in Bilthoven.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?
Wij gebruiken de camerabeelden van ons terrein in Bilthoven enkel als er incidenten zijn. Justitie kan deze beelden bij incidenten opvragen.

Gevoelige persoonsgegevens
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Denk aan jouw Burgerservicenummer (BSN) of een verklaring ten behoeve van een verlengd examen.

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?

  • Als je bij ons een examen afneemt, dan zijn wij verplicht om je BSN-nummer te vragen. Je BSN-nummer hebben wij namelijk nodig om jouw examen aan te melden bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Hiervoor hebben wij als geaccrediteerd exameninstituut een wettelijke grondslag. Zonder jouw BSN-nummer kunnen wij je niet voor het landelijke examen aanmelden.

Goed om te weten: wij gebruiken jouw BSN-nummer niet voor andere doeleinden dan de examenaanmelding.

  • Als je een verlengd examen wilt aanvragen, omdat je bijvoorbeeld dyslexie of concentratiemoeilijkheden hebt, dan dienen wij een verklaring van een ter zake doende arts op te vragen. Na ontvangst van de verklaring kunnen wij een verlengd examen voor je aanvragen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Goed om te weten: wij bewaren deze verklaring niet; na beoordeling en inschrijving voor het examen verwijderen wij de verklaring.

Je websitegebruik
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
Bijvoorbeeld je “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst), het apparaat waarmee je inlogt en gegevens over je bezoek aan onze site. Denk daarbij aan wanneer je welke pagina’s hebt bezocht en wanneer je hebt ingelogd in Mijn Lindenhaeghe.  

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?

  • Om jouw voorkeuren te onthouden en informatie te kunnen tonen die bij jou past of waar je interesse in kunt hebben.
  • Als we cookies hebben geplaatst, zien we bijvoorbeeld of je een nieuwsbrief van ons hebt geopend. Ook krijg je advertenties van ons op websites van andere bedrijven. 
  • Wij verzamelen daarnaast gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
  • Ook analyseren wij de gegevens om onze systemen optimaal te laten functioneren. Zo monitoren wij bijvoorbeeld hoe druk het in onze online omgeving is.
  • We zien met welk apparaat en besturingssysteem je onze website bezoekt, daardoor kunnen wij de pagina’s beter afstemmen op de manier die bij het apparaat past en kunnen wij je orders goed afronden.

Goed om te weten: cookies zijn niet altijd noodzakelijk. Als je alleen noodzakelijke cookies wilt, dan kun je dit zelf aanpassen in jouw browser.

Jouw feedback
Wat voor gegevens zijn dat bijvoorbeeld?
De gegevens die je invult op onze evaluatieformulieren of die je bijvoorbeeld achterlaat op een website als Springest. Denk ook aan feedback of opmerkingen die je achterlaat op social media zoals Facebook, Linkedin of Twitter.     

Waarvoor gebruiken wij die gegevens?
Wij gebruiken jouw feedback om onze dienstverlening te verbeteren. Wij kunnen jouw feedback dus intern delen om onszelf te verbeteren of juist om de dingen die we goed doen te vieren!

Hoe lang bewaart Lindenhaeghe jouw gegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden. Dit betekent in de praktijk dat wij jouw gegevens in ieder geval bewaren zolang jij bij ons een actieve klant bent. Wij zien jou als actieve klant zolang je een Mijn Lindenhaeghe-account hebt en/of geabonneerd bent op 1 van onze nieuwsbrieven.

Ben je geen actieve klant? Of heb je bijvoorbeeld alleen een brochure gedownload van onze website (maar ben je verder niet op onze nieuwsbrieven geabonneerd)? Dan bewaren wij jouw persoonsgegevens twee jaar. Na twee jaar anonimiseren wij jouw gegevens waardoor deze niet meer herleidbaar zijn tot jou. Wij gebruiken die data dan nog voor archief- en analysedoeleinden.

Natuurlijk hebben bepaalde persoonsgegevens een wettelijke bewaartermijn waar wij ons, ongeacht bovenstaande, aan houden. Hoe lang de wettelijke termijn is, verschilt. Zo moeten wij betalingsgegevens zoals iedere onderneming 7 jaar bewaren conform de fiscale bewaarplicht.

Hoe gaat Lindenhaeghe om met cookies?

Wij vinden het belangrijk dat wij jou optimaal van dienst zijn. Om dit te kunnen doen maakt onze website gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst). Cookies helpen ons de website te analyseren. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe jij de website gebruikt. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

Hoe gaat Lindenhaeghe om met mijn persoonsgegevens?

  • We zorgen voor een goede beveiliging
    We doen er alles aan om je persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Dit doen we door verschillende administratieve, organisatorische en technische maatregelen. Bijvoorbeeld: je persoonsgegevens worden alleen gebruikt door medewerkers die deze voor hun functie nodig hebben. Natuurlijk besteden wij daarnaast veel aandacht aan de beveiliging van onze systemen.
  • Alle medewerkers tekenen een geheimhoudingsverklaring
    Al onze medewerkers hebben geheimhoudingsplicht en hier hebben hiervoor getekend. Iedereen gaat zorgvuldig om met de gegevens die je ons hebt toevertrouwd.
  • Wij zorgen dat anderen (waar van toepassing) ook zorgvuldig omgaan met jouw gegevens

Wij schakelen soms derden in die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken. Denk bijvoorbeeld aan onze IT-leveranciers, onze freelance docenten of de drukkerij van ons studiemateriaal. Wij verstrekken persoonsgegevens natuurlijk alleen aan derden als dit past bij het doel waarvoor wij je persoonsgegevens hebben verwerkt.

Als gegevens worden verstrekt aan gegevensverwerkers die namens Lindenhaeghe diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, dan zijn we met hen overeengekomen dat zij de persoonsgegevens ook optimaal beveiligen. Ook behandelen zij jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verkopen of verhuren jouw persoonsgegevens natuurlijk niet.

Wij kunnen jouw persoonsgegevens daarnaast beschikbaar stellen aan onze accreditatie organisaties.

Is er toezicht op de verwerking van persoonsgegevens?

Ja, er is toezicht op hoe wij persoonsgegevens verwerken. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert of wij de Algemene Verordening Gegevensverwerking naleven. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt toezicht hoe wij omgaan met de Telecommunicatiewet; dus de cookies, direct marketing via elektronische mail en het bel-me-niet register. 

Met wie deelt Lindenhaeghe mijn persoonsgegevens?

Wij delen alleen gegevens met anderen als we dit verplicht zijn of als er een andere goede reden voor is. Voor de uitvoering van de overeenkomst en het daadwerkelijk verzorgen van je opleiding, training of examen moeten we jouw gegevens bijvoorbeeld aan de docent te verstrekken. Wanneer je geprint studiemateriaal bestelt, moeten wij jouw gegevens bijvoorbeeld met PostNL delen om te zorgen dat jouw pakketje ook wordt afgeleverd op het juiste adres.

Hieronder zie je met wie wij jouw persoonsgegevens kunnen delen:

Dienstverleners die in opdracht van Lindenhaeghe werken
Wij worden geholpen door andere dienstverleners om onze dienstverlening optimaal te houden. Wanneer wij gegevens met hen delen, delen wij alleen datgene wat noodzakelijk is voor de opdracht. Ook leggen wij afspraken over de omgang met persoonsgegevens vast in contracten met hen.

Deze dienstverleners voeren bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uit:

  • Ze ontwerpen, onderhouden en verbeteren onze IT-systemen en onze online leeromgeving Mijn Lindenhaeghe.
  • Ze bieden opleidings- en examenlocaties aan waar je terecht kunt voor je opleiding, training of examen.
  • Ze printen jouw studiemateriaal wanneer je geprint materiaal aanvraagt.
  • Ze ondersteunen ons met het organiseren van evenementen, versturen van e-mailings en post en met het maken van studie- en communicatiematerialen zoals video’s, brochures. 
  • Ze doen klantonderzoek zoals online enquêtes voor cursisten en zakelijke opdrachtgevers.
  • Ze helpen ons met het plaatsen van (online) advertenties op websites en social media, buiten de media van Lindenhaeghe. 

De Dienst Uitvoering Onderwijs
Om Wft-examens te faciliteren moeten wij jouw gegevens doorgeven aan de Dienst Uitvoering Onderwijs. De Dienst Uitvoering Onderwijs beheert namelijk het examensysteem van waaruit de Wft-examens landelijk worden afgenomen.

Bedrijven waar wij mee samenwerken
Wij werken wel eens samen met andere bedrijven om jou een leuke aanbieding te kunnen doen. Ga je in op zo’n aanbieding? Dan geef je je gegevens aan onze partner. In het privacybeleid van de betreffende organisatie lees je hoe zij omgaan met je persoonsgegevens.

Met je werkgever
Het kan zijn dat wij jouw opleiding, training of examen verzorgen in opdracht van je werkgever. In dat geval is jouw werkgever onze opdrachtgever en maken wij afspraken over de uitvoer en de terugkoppeling van de resultaten. Wij sturen je werkgever dan bijvoorbeeld een overzicht van de examenresultaten of (indien dit is overeengekomen) jouw diploma. Ook kan een werkgever gebruik maken van Het Leerportaal waarmee wij hen inzage geven in jouw studievoortgang zoals jij dit ook in jouw Mijn Lindenhaeghe ziet. Dit kunnen zij dan vervolgens gebruiken voor coaching doeleinden.

Goed om te weten: jij kan de inzage in jouw studieresultaten door jouw werkgever zelf beheren. In jouw Mijn Lindenhaeghe-omgeving kan je dit onder “Mijn Gegevens” instellen.

Met andere bedrijven of personen wanneer jij ons dat vraagt
Als jij dat wilt, geven wij jouw gegevens door aan andere bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid benaderd te worden voor een carrièrekans. In zo’n geval geef je altijd zelf toestemming tot het delen van jouw gegevens.

Wil je je toestemming intrekken? Dat kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar support@lindenhaeghe.nl.

Instanties vanuit een wettelijk bevel
Daarnaast zijn wij gerechtigd om in - als hiervoor op grond van wet- en regelgeving of een gerechtelijke bevel een verplichting is - onze medewerking te verlenen aan het ter beschikking stellen van persoonsgegevens op vordering van opsporingsautoriteiten of andere overheidsinstanties. Uitgezonderd situaties waarin dit uitdrukkelijk niet is toegestaan, zullen wij de opdrachtgever en/of cursist hierover uiteraard onmiddellijk informeren.

Je gegevens inzien of aanpassen

Wanneer je wilt weten welke persoonsgegevens wij over je hebben vastgelegd, dan kun je gebruik maken van je ‘Recht van inzage’. Veel van je gegevens kan je echter zelf beheren en aanpassen in je Mijn Lindenhaeghe-account.

Klik hier om jouw gegevens te bekijken in jouw Mijn Lindenhaeghe-account.

Gegevens die je niet zelf via Mijn Lindenhaeghe kunt aanpassen, kunnen wij natuurlijk voor je aanpassen. Je kunt hiertoe een verzoek indienen via support@lindenhaeghe.nl.

Heb je een vraag over persoonsgegevens die je niet zelf in Mijn Lindenhaeghe kan beheren? Of heb je geen Mijn Lindenhaeghe account? Stuur je vraag per e-mail naar support@lindenhaeghe.nl of per brief naar:

Lindenhaeghe
T.a.v. klantsupport
Rembrandtlaan 1b
3723 BG Bilthoven

Wij voorzien jou binnen vier weken van een reactie.

Je gegevens verwijderen

Wanneer je al jouw gegevens wilt verwijderen dan kan je in jouw Mijn Lindenhaeghe-omgeving je account opzeggen.

Wij zullen dan op jouw verzoek de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen en je uit alle mailingslijsten verwijderen. Dit tenzij (en voor zover de wet verplicht) wij de betreffende persoonsgegevens dienen te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Let op: je doet hiermee afstand van het recht op dataportabiliteit; wij kunnen jouw gegevens na verwijdering immers niet meer reproduceren.

Je voorkeur voor nieuwsbrieven instellen

Je kunt je voorkeur voor het ontvangen van nieuwsbrieven of overige aanbiedingen eenvoudig zelf beheren. In jouw Mijn Lindenhaeghe-omgeving kan je aangeven welke informatie je (al dan niet) wilt ontvangen.

Klik hier om in te loggen in Mijn Lindenhaeghe.

Daarnaast staat er natuurlijk onderaan elke mailing een uitschrijflink waarmee je je direct afmeldt.

Waar kan ik terecht als ik vragen of een klacht heb over privacy?

Je kunt via het postadres, of per e-mail via support@lindenhaeghe.nl met ons contact opnemen als je vragen hebt over het privacybeleid.

Voor het indienen van een klacht verwijzen wij je naar de klachtenprocedure op onze website.

Wijzigingen

Dit privacybeleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in het privacybeleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 7 mei 2018.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...