Permanent Actueel | Basis

Met Permanent Actueel Basis geef jij invulling aan de open norm van de AFM. Zes keer per jaar ontvang je een Kennis Update met de actualiteiten per beroepskwalificatie. Na afloop van het kalenderjaar ontvang je een PA-certificaat.

  • Totaal € 5,95

Permanent Actueel | Premium

Met Permanent Actueel Premium ontvang je niet alleen de periodieke kennisupdates, je hebt ook toegang tot een online bibliotheek, een digitale vraagbaak en verschillende online masterclasses.

  • Totaal € 8,95

Permanent Actueel | Exclusief

Met Permanent Actueel Exclusief ontvang je niet alleen periodieke kennisupdates, je hebt ook toegang tot een online bibliotheek en een digitale vraagbaak. Daarnaast kun je onbeperkt de Nuttig & Actueel-sessies van Lindenhaeghe volgen.

  • Totaal € 19,95

Probeer nu 2 maanden gratis

Wil je Permanent Actueel van Lindenhaeghe eerst zelf ervaren? Dat kan. Bestel dan ons demo account en je hebt 2 maanden toegang tot Permanent Actueel van van jouw keuze: Basis, Premium of Exclsuief. Na de proefperiode vragen we je of je Permanent Actueel wilt voortzetten.

Demo account aanvragen

Permanent Actueel - Voor wie en hoe werkt het?

Voor wie?
De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als niet-adviserende medewerkers.

Hoe werkt het?
Met een PA-abonnement van Lindenhaeghe ben je altijd aantoonbaar permanent actueel. Je ontvangt zes keer per kalenderjaar een kennisupdate met bijhorende kennisquiz. Afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm heb je toegang tot aanvullende functionaliteiten. Na afronding van de updates ontvang je jaarlijks een Permanent Actueel-Certificaat.

Permanent Actueel als onderdeel van complete ontwikkeling

Met onze vernieuwde Permanent Actueel-services willen wij jou nog beter ondersteunen. Op basis van ons PA-klantonderzoek en de nieuwste leertechnieken hebben wij PA doorontwikkeld op inhoud, vorm en gebruik. Een PA-abonnement van Lindenhaeghe vormt zo de basis voor de continue, duurzame en complete ontwikkeling van elke financieel professional.

Welk PA-abonnement kies jij?

Wil jij meer dan alleen Kennis Updates? Onze PA Premium-service biedt, naast de Kennis Updates en -quizzen, toegang tot een online kennisbibliotheek. Hier kun je alles opzoeken in de eerder verschenen actualiteiten en in Wft-syllabi. Daarnaast ontvang je vaknieuws-updates en kun je gratis een aantal Online Masterclasses volgen. Kies je voor een Exclusief-abonnement dan kun je ook onbeperkt Nuttig & Actueel-sessies bezoeken. 

Incompany-oplossingen

Alle collega’s in één keer Permanent Actueel én duurzaam ontwikkeld? Laat ons het voor je regelen. Naast het abonnement ontvang je een virtuele PA-coach. Hiermee kan een coach de voortgang per medewerker monitoren.

Onze accountmanager helpt je graag met het opstarten van een gratis Permanent Actueel-proefaccount. Bel 030 – 204 16 20 voor een vrijblijvende afspraak.

Lees

Schema PA

BasisPremiumExclusief
Kennis Update (6x per jaar)
Kennis Quiz (6x per jaar)
Online Kennis & Praktijkbijeenkomst (per Wft) (1x per jaar)
Certificaat
Bibliotheek
Vragen stellen aan experts
Vaknieuws
Online Masterclasses (4x per jaar)
Nuttig & Actueel (op persoonlijke titel)
Investering per maand€ 5,95€ 8,95€ 19,95
  • *Bibliotheek: Schappen vol relevante vakinformatie en vaknieuws aansluitend bij de beroepspraktijk
  • *Vragen stellen aan experts: Vragen n.a.v. actualiteiten voorleggen aan onze experts
  • *Vaknieuws: Interessante ontwikkelingen en onderwerpen binnen vakgebied vertaald naar de beroepspraktijk.
  • *Online Masterclasses: Vier keer per jaar belangrijke informatie en praktische tips door onze experts.
  • *Nuttig & Actueel: Inspirerende kennissessies met netwerklunch over actuele onderwerpen.
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...