Permanent Actueel Continu

Met Permanent Actueel Continu geef jij invulling aan de open norm van de AFM. Gedurende het hele jaar ontvang jij artikelen met de actualiteiten behorend bij jouw gekozen Wft-modules. Doordat deze direct verwerkt worden, zijn de artikelen ook altijd actueel.

 • Aantoonbaar permanent actueel
 • Artikelen met bijbehorende oefeningen
 • Volledig digitaal
Delen:
Altijd up-to-date

Permanent Actueel Continu

Met het PA Continu-abonnement blijf jij volledig op de hoogte van de actualiteiten binnen jouw vakgebied. Het abonnement biedt jou toegang tot een overzichtelijk dashboard met een persoonlijke leeromgeving waar jij altijd en overal toegang hebt tot relevante artikelen, behorend bij de Wft-module(s) waar jij actueel voor dient te blijven. De updates bevatten een artikel voor elke Wft-module die je volgt en bijbehorende oefeningen. Met een gemiddelde tijdsbesteding van 5 minuten per update kun jij, zonder dat het jou al teveel tijd kost, volledig op de hoogte blijven van de actualiteiten binnen jouw vakgebied.

Over het abonnement

De inhoud van het Permanent Actueel Continu-abonnement

Met het PA Continu-abonnement heb jij altijd en overal toegang tot de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied. Je betaalt één vaste prijs per maand. Deze prijs is onafhankelijk van het aantal Wft-modules waarvoor je actueel moet zijn. De artikelen zijn to-the-point en zijn daarnaast voorzien van een aantal oefeningen. Maar heb je behoefte aan meer informatie? Dan heb je altijd de mogelijkheid om meer achtergrondinformatie bij ieder bericht te lezen.

De gemiddelde tijdsbesteding per update is slechts 5 minuten. En doordat wij op voorhand al het belangrijkste nieuws en actualiteiten voor jou geselecteerd hebben, kun jij dus heel efficiënt up-to-date blijven en jouw klant voorzien van het beste financieel advies.

Dit is het PA Continu-abonnement

 • Gemiddelde tijdsbesteding circa 5 minuten per update
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • Inclusief oefenvragen en praktische tips
 • Toegankelijk vanaf ieder device
 • Kennis & Actualiteit 4 PE CFP/FFP-punten
Invulling aan de open norm van de AFM

Wat levert dit abonnement mij op?

Met het PA Continu-abonnement van Lindenhaeghe geef jij invulling aan de open norm van de AFM. De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als informerende medewerkers met klantcontact.

Wanneer je FFP-lid bent, kun je met ons PA-abonnement FFP-punten krijgen. Geef je FFP-registratienummer aan ons door en wij geven jouw 4 FFP-punten ieder jaar automatisch door.

Op ieder device

Toegang waar en wanneer je wilt

De online leeromgeving is altijd en overal vanaf ieder device toegankelijk. Zo mis je geen enkele update en blijf je gemakkelijk permanent actueel, waar je ook bent.

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Persoonlijke leeromgeving
  Inclusief benodigd studiemateriaal

Anderen bekeken ook