PE Zorg

Op deze pagina vind je alle studie- en examenmogelijkheden rond de module PE Zorg.
Header FIN PE

Studie- en examenmogelijkheden PE Zorg

Verschillenoverzicht

Welke studievorm PE Wft Zorg kies ik?

Studievormen PE Wft Zorg
Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Volg jij graag klassikaal onderwijs? Of liever in een Virtual Classroom? In beide gevallen neemt één van onze professional trainers jouw mee door de stof. Of studeer online op het moment dat het jou uitkomt met Slim leren en Onbeperkt oefenen. Meer over de klassikale studiemogelijkheden lees je hier en meer over onze online studievormen vind je op deze pagina.

Samenvatting verschillende Wft PE Zorg opleidingen
Onze klassikale opleidingen volg je altijd op één van onze opleidingslocaties. Je vindt onze locaties door het hele land. Je kunt ook een klassikale training thuis volgen: in een virtual classroom. Zelfstandig aan de studie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Maar wil je écht het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online (met o.a. onze e-learning maar ook oefenexamens en videoleren). Keus genoeg!

Algemeen

De module PE Zorg

Bij Lindenhaeghe studeer jij altijd op je eigen manier.

Kies jouw opleiding en/of (oefen)examen PE Zorg. Slaag je voor het PE Examen zorg, dan ontvang je het certificaat PE Zorg. Hiermee heb je aan je PE (Zorg) verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025.

Meer over het PE-systeem lees je hier

Let op! Detailvragen in examens (tip!)
De PE-slagingspercentages zijn al langere tijd vrij hoog, zo rond de 80%. Maar enkel het volgen van een training is vaak niet meer voldoende. Het CDFD, verantwoordelijk voor de examenvragen, neemt namelijk steeds vaker detailvragen op in de examens. Het is dus belangrijk dat je – naast het volgen van een training – zorgt voor een goede voorbereiding: bestudeer de syllabus grondig en oefen met Slim leren en Onbeperkt oefenen. Alleen zo heb je voldoende kennis om ook de detailvragen goed te beantwoorden. Wil je meer lezen over deze verandering? Bekijk dan dit artikel: https://www.lindenhaeghe.nl/nieuws/meer-dieptevragen-in-de-pe-examens