PE Pensioen

Op deze pagina vind je alle studie- en examenmogelijkheden rond de module PE Pensioen.
Header FIN PE
Verschillenoverzicht

Welke studievorm PE Wft Pensioen kies ik?

Studievormen
Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op de manier die bij jou past. Klassikaal, onder begeleiding van één van onze professional trainers of thuis online op het moment dat het jou uitkomt met Slim Leren. Uitgebreide informatie over de klassikale studiemogelijkheden lees je hier en meer over onze online studievormen lees je hier.

Samenvatting verschillende Wft PE opleidingen en Wft PE cursussen
Onze klassikale opleidingen vinden plaats op onze opleidingslocaties. Sinds kort kun je een klassikale PE opleiding ook bij jou thuis volgen: in een virtual classroom. Je volgt de training dan live via MS Teams. Je kunt natuurlijk ook meer zelfstandig thuis studeren. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Wil je het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online (met o.a. onze e-learning maar ook vakinhoudelijke video's en oefenexamens). Keus genoeg!

Studievormen PE pensioen
Algemeen

De module PE Pensioen

Bij Lindenhaeghe studeer jij altijd op je eigen manier.

Kies hieronder jouw opleiding en/of (oefen)examen PE Pensioen. Slaag je voor het PE Examen Pensioen, dan ontvang je het certificaat PE Pensioen. Hiermee heb je aan je PE verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025. Het is niet nodig om aanvullend het PE Examen Vermogen te behalen.

Meer over het PE-systeem lees je hier

Let op! Detailvragen in examens (tip!)
De PE-slagingspercentages zijn al langere tijd vrij hoog, zo rond de 80%. Maar enkel het volgen van een training is vaak niet meer voldoende. Het CDFD, verantwoordelijk voor de examenvragen, neemt namelijk steeds vaker detailvragen op in de examens. Het is dus belangrijk dat je – naast het volgen van een training – zorgt voor een goede voorbereiding: bestudeer de syllabus grondig en oefen met Slim Leren. Alleen zo heb je voldoende kennis om ook de detailvragen goed te beantwoorden. Wil je meer lezen over deze verandering? Bekijk dan dit artikel: https://www.lindenhaeghe.nl/nieuws/meer-dieptevragen-in-de-pe-examens