030 – 693 23 48

PE Hypothecair krediet

Op deze pagina vind je alle studie- en examenmogelijkheden rond de module PE Hypothecair krediet.
Header milenial man
Verschillenoverzicht

Welke studievorm Wft PE Hypothecair krediet kies ik?

Studievormen
Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op de manier die bij jou past. Klassikaal, onder begeleiding van één van onze professional trainers of thuis online op het moment dat het jou uitkomt met Slim Leren. Uitgebreide informatie over de klassikale studiemogelijkheden lees je hier en meer over onze online studievormen lees je hier.

Samenvatting verschillende Wft PE opleidingen en Wft PE cursussen
Onze klassikale opleidingen vinden plaats op onze opleidingslocaties. Sinds kort kun je een klassikale PE opleiding ook bij jou thuis volgen: in een virtual classroom. Je volgt de training dan live via MS Teams. Je kunt natuurlijk ook meer zelfstandig thuis studeren. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Wil je het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online (met o.a. onze e-learning maar ook vakinhoudelijke video's en oefenexamens). Keus genoeg!

Algemeen

De module PE Hypothecair krediet

Bij Lindenhaeghe studeer jij altijd op je eigen manier.

Kies jouw opleiding en/of (oefen)examen PE Hypothecair krediet. Slaag je voor het PE Examen Hypothecair krediet, dan ontvang je het certificaat PE Hypothecair krediet. Hiermee heb je aan je PE verplichting voldaan voor de periode april 2019 - april 2022. Het is niet nodig om aanvullend het PE Examen Vermogen te behalen.

Meer over het PE-systeem lees je hier

Let op! Detailvragen in examens (tip!)
De PE-slagingspercentages zijn al langere tijd vrij hoog, zo rond de 80%. Maar enkel het volgen van een training is vaak niet meer voldoende. Het CDFD, verantwoordelijk voor de examenvragen, neemt namelijk steeds vaker detailvragen op in de examens. Het is dus belangrijk dat je – naast het volgen van een training – zorgt voor een goede voorbereiding: bestudeer de syllabus grondig en oefen met Slim Leren. Alleen zo heb je voldoende kennis om ook de detailvragen goed te beantwoorden. Wil je meer lezen over deze verandering? Bekijk dan dit artikel: https://www.lindenhaeghe.nl/nieuws/meer-dieptevragen-in-de-pe-examens