PE Consumptief krediet

Op deze pagina vind je alle studie- en examenmogelijkheden rond de module PE Consumptief krediet.
Alle Wft Opleidingen
Verschillenoverzicht

Welke Wft PE Consumptief krediet studievorm kies ik?

Studievormen PE Wft Zorg
Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Volg jij graag klassikaal onderwijs? Of liever in een Virtual Classroom? In beide gevallen neemt één van onze professional trainers jouw mee door de stof. Of studeer online op het moment dat het jou uitkomt met Slim Leren. Meer over de klassikale studiemogelijkheden lees je hier en meer over onze online studievormen vind je op deze pagina.

Samenvatting verschillende Wft PE Zorg opleidingen en Wft PE Zorg cursussen
Onze klassikale opleidingen volg je altijd op één van onze opleidingslocaties. Je vindt onze locaties door het hele land. Je kunt sinds kort óók een klassikale training thuis volgen: in een virtual classroom. Zelfstandig aan de studie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Maar wil je écht het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online (met o.a. onze e-learning maar ook vakinhoudelijke video's en oefenexamens). Keus genoeg!

Studievormen PE Wft Zorg
Algemeen

De module PE Consumptief krediet

Bij Lindenhaeghe studeer jij altijd op je eigen manier.

Kies jouw opleiding en/of (oefen)examen PE Consumptief krediet. Slaag je voor het PE Examen Consumptief krediet, dan ontvang je het certificaat PE Consumptief krediet. Hiermee heb je aan je PE verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025.

Meer over het PE-systeem lees je hier

Let op! Detailvragen in examens (tip!)
De PE-slagingspercentages zijn al langere tijd vrij hoog, zo rond de 80%. Maar enkel het volgen van een training is vaak niet meer voldoende. Het CDFD, verantwoordelijk voor de examenvragen, neemt namelijk steeds vaker detailvragen op in de examens. Het is dus belangrijk dat je – naast het volgen van een training – zorgt voor een goede voorbereiding: bestudeer de syllabus grondig en oefen met Slim Leren. Alleen zo heb je voldoende kennis om ook de detailvragen goed te beantwoorden. Wil je meer lezen over deze verandering? Bekijk dan dit artikel: https://www.lindenhaeghe.nl/nieuws/meer-dieptevragen-in-de-pe-examens