Examen PE Zorg

Schrijf je nu in voor het PE Examen Consumptief krediet en ontvang gratis studiemateriaal (pdf). Je boekt het examen eenvoudig online en legt het examen af op een locatie bij jou in de buurt.

  • Digitaal examen
  • Inclusief gratis studiemateriaal (pdf)
  • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Over Examen PE Zorg

Het PE Examen Zorg toetst de kennis uit de module PE Zorg. Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal, een video ‘Studievoorbereiding’ en een document ‘examenhulp'.

Over het PE Examen Zorg
Het PE Examen Zorg wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. Je hebt 60 minuten de tijd om de 21 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 11 vragen kennis en begrip en 10 vragen vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Let op! Detailvragen in examens (tip!)
De PE-slagingspercentages zijn al langere tijd vrij hoog, zo rond de 80%. Maar enkel het volgen van een training is vaak niet meer voldoende. Het CDFD, verantwoordelijk voor de examenvragen, neemt namelijk steeds vaker detailvragen op in de examens. Het is dus belangrijk dat je – naast het volgen van een training – zorgt voor een goede voorbereiding: bestudeer de syllabus en het studiemateriaal grondig en oefen met Slim Leren en Onbeperkt oefenen. Alleen zo heb je voldoende kennis om ook de detailvragen goed te beantwoorden.


Wat je verder nog moet weten over dit examen
Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het PE Examen Zorg af mogen nemen. Je kunt op elke doordeweekse dag examen doen.

Slaag je voor het PE Examen Zorg, dan ontvang je het certificaat PE Zorg. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025. Meer over de Periodieke PE lees je hier

Extra examen tip!

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je PE Zorg examen. Bekijk de video ‘Studievoorbereiding’ en het document 'Examenhulp'.

Examen
Examen
FUSIE LINDENHAEGHE EN HOFFELIJK

Een vernieuwde leeromgeving

De komende periode wordt er, door de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, toegewerkt naar een gezamenlijk opleidingsaanbod. Verschillende opleidingen en e-learnings worden daarom overgeplaatst naar een nieuwe leeromgeving.

Boek jij deze training of e-learning? Dan krijg jij automatisch toegang tot de nieuwe leeromgeving met betere functionaliteiten en dashboarding. Meer lezen hierover? Houd de fusiewebsite in de gaten voor meer informatie over eventuele wijzigingen.

Een vernieuwde leeromgeving
Een vernieuwde leeromgeving

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke leeromgeving
    Inclusief benodigd studiemateriaal
Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij dit examen?

Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal (pdf). Je kunt eenvoudig online boeken. Kies uit 25 locaties.
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Item Online leerongeving 2
Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studiemateriaal (pdf)

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?