PE Online versus PE Klassikaal

Bij Lindenhaeghe volg jij jouw PE-training of opleiding online of klassikaal

Contact Lindenhaeghe
PE klassikaal en PE Online

Permanente Educatie en Permanent Actueel

Bij ons studeer jij altijd op de manier die bij jou past. Als opleider met de focus op een leven lang leren met een glimlach, willen wij het jou zo makkelijk en aangenaam mogelijk maken. Daarom kun je bijvoorbeeld kiezen uit een klassikale of online voorbereiding op het PE Wft examen. In dit artikel leggen we je uit wat de verschillen tussen de PE studievormen zijn.

Klassikaal + Virtual Classroom: PE Klassikaal

Opleiding klassikaal (examentraining)

Onze PE Opleiding + Examen is dé manier om je voor te bereiden op je PE-examen. Thuis neem je het studiemateriaal door, je volgt een (examen)training bij een van onze professionele trainers en gaat direct op examen. Met deze (t)opleiding zet jij in op een maximale slagingskans. En tegenwoordig kun jij de PE Opleiding ook volgen in een Virtual Classroom.

Voorbereiding op de klassikale training
Ter voorbereiding op de lesdag ontvang je een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit digitaal studiemateriaal (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken.

Klassikale training

Tijdens de intensieve (examen)training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Onze professional trainers hebben maar één doel: jou klaarstomen voor het examen. Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ze intensief getraind. Zij gebruiken hun kennis en vaardigheden om jou te motiveren, coachen. Na een halve dag ben je 'klaar voor de start'.

PE Online: Online studeren

100% Online
100% Online is ons meest uitgebreide online studiepakket. 100% Online bevat een E-learning, Microlearnings, Slim Leren, een voorbeeldexamen én een oefenexamen PE. Je studeert wanneer je wilt, op de plek die jij hiervoor uitkiest. Het examen boek je wanneer je daar aan toe bent, via onze website.

E-learning

Met het E-learning-pakket van Lindenhaeghe bereid jij je thuis relaxed voor op het PE-examen. De E-learning bestaat uit studiemateriaal met kennisvragen. Je kunt ook oefenen met vakgerelateerde casuïstiek. In de E-learning kun je oefenen met vaardigheden-, competentie- en casuïstiekvragen. Deze manier van vragen stellen – meestal met veel informatie en onderlinge verbanden – komt vaak terug op het examen.

Klassikaal + Online: Slim Leren

Al ons studiemateriaal is opgebouwd volgens het slim-leren-systeem. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz juist, dan word je beloond met de volgende vraag. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz onjuist, dan volgt een verwijzing naar het betreffende onderwerp in de leerstof. Op die manier kun je jezelf nog eens verdiepen in de stof en krijg je aansluitend een herkansing middels een nieuwe (soortgelijke) vraag. Zo word je gericht geholpen om de ‘zwakke plekken’ in je kennis te ondervangen.

Oefenexamens: extra boost!

Ga jij voor een (her)examen en heb je een extra boost nodig? Met de PE Oefenexamens - die aansluiten bij een echt examen - verhoog jij direct je slagingskans.

Wanneer PE examen doen + geldigheid Wft diploma

Wil je weten welk PE-examen je wanneer moet doen? Lees alles over PE Wft op deze pagina. Je kunt hier ook je training boeken.