PE Examen Weekend

 • vanaf 15 november 2024

In één weekend klaar met je PE voor de periode tot 1-4-2025! Tijdens het PE-weekend ga jij op voor twee, drie of vier PE-onderdelen. Met het PE Examen Weekend word jij compleet ontzorgd: niet alleen de trainingen en de examens zijn inclusief, ook hotel plus alle maaltijden zijn inbegrepen.

 • Alle PE-certificaten in één weekend
 • Met slagingsgarantie
 • Compleet ontzorgd
Delen:
Algemeen

PE Examen Weekend

In één weekend alle PE-certificaten op zak!

Uniek bij Lindenhaeghe: het PE Examen Weekend. Hét weekend (vrijdagochtend tot zondagmiddag) waarin jij de kans krijgt om in één keer al je PE-examens te halen. Geen gedoe met losse data rondom voorbereidende trainingen en examens, geen stress meer over naderende deadlines: jij hebt in 1 weekend - all inclusive - alle PE-certificaten op zak en bent in één keer klaar.

Weinig tijd + PE-verplichting = PE Examen Weekend


Welke PE moet jij doen?

Tijdens het PE-weekend ga jij op voor twee, drie of vier PE-onderdelen, dat ligt aan welke beroepskwalificaties jij geldig wilt houden. Het PE Examen Weekend is op basis van maatwerk, dus wij helpen je met de planning. Met het PE Examen Weekend word jij compleet ontzorgd: niet alleen de trainingen en de examens zijn inclusief, ook hotel plus alle maaltijden zijn inbegrepen.*

Het programma
We starten op vrijdagochtend met klassikale examentraining 1 waarna je (direct na de lunch) op examen gaat. Alles zit nu nog vers in je hoofd, de trainer heeft je net een extra boost gegeven, jij gaat er helemaal voor. Mocht je het onverhoopt niet halen; geen nood. Later dit weekend zijn er meerdere herkansingsmomenten. ’s Middags volgt examentraining 2. Ook hierna doe je weer examen. ’s Avonds is er een diner waarna er tijd is gereserveerd om bij te komen. Even lekker niets. De locatie Bilderberg Speulderbos in Garderen is prachtig gelegen en kent vele faciliteiten, jij zal je er zeker kunnen ontspannen.
Op zaterdag starten we na het ontbijt met examentraining 3, wederom gevolgd door een examen. Heb je een herexamen nodig? Die middag krijg je de kans tijdens het eerste herexamenmoment. Na het herexamen starten we met examentraining 4. Daarna volgt weer een diner, gevolgd door tijd voor ontspanning.

Het examen behorende bij examentraining 4 maak je op zondagochtend na het ontbijt, als je weer lekker fris bent. Alle examens zijn nu geweest. Heb jij nog een herexamen nodig? Dat kan. Je volgt op zondagochtend de algemene examentraining (onderwerpen op aanvraag) en neemt deel aan het herexamen.
Het weekend eindigt zondag rond half één, na de lunch. Mocht je toch nog een herexamen nodig hebben, dan krijg je van ons een voucher mee. Hiermee kun je alsnog op een later moment een (of meerdere) herexamen(s) boeken.

Goed geregeld? Jazeker! Met het PE-weekend word jij volledig ontzorgd en ga je geslaagd naar huis.

De voorbereiding
Ruim voor het PE-weekend nemen wij contact met je op om de planning door te spreken. Samen met jou kijken we welke examens jij moet doen. Ter voorbereiding op het PE Examen Weekend ontvang jij voor elk onderdeel digitaal studie- en oefenmateriaal in je digitale Mijn Lindenhaeghe-omgeving. Meer hierover lees je onder het kopje ‘studiemateriaal’. Je bereidt je thuis voor door het studiemateriaal aandachtig te bestuderen. Je kunt hierbij gebruikmaken van de bijgeleverde oefenvragen. Tijdens de examentrainingen worden alle belangrijke onderdelen doorgenomen. Zo zorgen we er samen voor dat je slagingskans maximaal is.

Slagingsgarantie
Mocht je één of meerdere examens onverhoopt niet direct halen, dan kun je gebruikmaken van de twee herkansingsmomenten die tijdens het PE Examen Weekend worden aangeboden. Heb je na twee pogingen toch nog een herexamen nodig, dan bieden we je de mogelijkheid om naderhand kosteloos extra herexamens te boeken. Kies jouw datum en locatie en haal alsnog je examen.

Je examenuitslagen worden vervolgens automatisch door DUO aan je dossier gekoppeld; zo ontvang jij snel en makkelijk de juiste diploma’s.

Slaag je voor een PE Examen, dan ontvang je het betreffende PE-certificaat. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de betreffende beroepskwalificatie voor de periode april 2022 - april 2025.

Let op!
Het PE-weekend garandeert een programma op maat. We bieden alle PE-onderdelen aan, met uitzondering van de PE Zorg. Voor meer informatie bel je met onze afdeling Klantsupport: 030 - 6932348
Het PE Examen Weekend gaat alleen door wanneer er zich minimaal 7 personen hebben aangemeld. De groep zal uit maximaal 10 deelnemers bestaan. Wanneer het weekend komt te vervallen, zoeken wij samen met de betrokken cursisten naar een passende oplossing.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 21,95 | Bij middagprogramma € 10,95
 • Inclusief examen
  De prijs is inclusief 1 examen
Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt een digitaal studiepakket en een klassikale training. Het examen maak je direct na de training.
Item Klassikaal PO
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Online Studeren
Slim leren

Adaptief leren in de vorm van Slim Leren

Item elearning
Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

Item slagen diploma
Opleiding en examen

Inclusief examen

Reviews
9 Ivar Schrijer

Trainers top, echt allebei top. Ook de examinator dikke pluim. examenprogramma viel uit en binnen 1,5 minuut draaide het weer.

catering overdag tussendoor goed, avondeten kan wel wat meer keuzevrijheid gebruiken.

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?