PE Erkend CDD Analist

Door het volgen van deze verdiepende training (1 dag) voldoe jij aan de jaarlijkse PE-plicht die hoort bij het register Erkend CDD Analist.

 • 1-daagse training (klassikaal)
 • PE-punten register Erkend CDD Analist
 • Interactieve training met actualiteiten
Delen:
CDD Analist worden?

PE Erkend CDD Analist

Tijdens deze 1-daagse klassikale training PE Erkend CDD Analist komt het hele KYC (Know Your Customer) proces aan de orde. Aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek zoomen we tijdens deze training in op een aantal specifieke topics die vanuit het register Erkend CDD analist zijn vastgesteld. Door het volgen van deze training voldoe jij aan de jaarlijkse PE-plicht die hoort bij het register Erkend CDD Analist.

Over de training
De training PE CDD analist is een verdiepende training op het gebied van CDD. In de training worden actualiteiten uit het KYC proces besproken en ga je aan de slag met praktijkgerichte casuïstiek om deze actualiteiten eigen te maken.

De training biedt hands-on tips and trick die jij als CDD analist kunt gebruiken in je dagelijkse werk. Daarnaast frissen we tijdens deze PE training ook de noodzakelijke wet- en regelgeving op die noodzakelijk op.

Wat levert de training mij op?
Na afloop van deze training ben je op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen het KYC-proces en kun je de ontwikkelingen binnen het vakgebied direct toepassen in praktijksituaties.

Door deelname aan deze training wordt jouw inschrijving in het register Erkend CDD Analist met een jaar verlengd. Hiermee toon je aan dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om werkzaam te zijn als CDD analist.

Inhoud van de training

 • Wet- en regelgeving en toezicht
 • Witwassen, sancties, terrorismefinanciering en corruptie
 • Cliëntenonderzoek en klantbeeld
 • Eigendom, zeggenschap en UBO’s
 • Herkomst van middelen en vermogen
 • Rechtsvormen, organisatiestructuren en internationale samenwerkingsverbanden
 • Risico indicatoren
 • Risico-identificatie en -kwalificatie

Wat je verder nog moet weten
De training is geschikt voor CDD analisten die zich verder willen ontwikkelen binnen het vakgebied en aan hun vanuit het register Erkend CDD Analist aan hun PE-plicht willen voldoen. Om aan de training deel te kunnen nemen, dien je het examen Erkend CDD Analist afgerond te hebben en ingeschreven te staan in het register Erkend CDD Analist.

Aan deze training PE CDD Analist is geen examen verbonden. Om aanspraak te maken op de PE punten is er wel een aanwezigheidsplicht en een actieve bijdrage vereist.

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 21,95 | Bij middagprogramma € 10,95
Partner stelt zich voor

Delta Capita

Delta Capita is een wereldwijde leverancier van managed services, technologieoplossingen en consulting. Delta Capita heeft een unieke combinatie van ervaring in de financiële dienstverlening en technologische innovatiecapaciteit. Delta Capita werkt samen met de ’s werelds beste financiële instellingen om hen te helpen aan de regelgeving te voldoen, de werkzaamheden te vereenvoudigen, kosten te verlagen en hun bedrijfsmodellen te innoveren en toonaangevende financiële technologie te benutten.

De Delta Capita Academy staat voor staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD.

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat.

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?

CRKBO geregistreerde instelling

ICP Opleidingen & Coaching

ICP Opleidingen & Coaching BV is onderdeel van Delta Capita Group en als specialistisch opleidingspartner verantwoordelijk voor de content en verzorging van de CDD-opleidingen. ICP opleidingen & Coaching BV is opgenomen in het CRKBO-register en voldoet hiermee aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

CRKBO 002