030 – 693 23 48

Examen PE Consumptief krediet

Schrijf je nu in voor het PE Examen Consumptief krediet en ontvang gratis studiemateriaal (pdf). Eenvoudig online boeken en keuze uit 25 locaties.

  • Digitaal examen
  • Gratis studiemateriaal (pdf)
  • Houd je beroepskwalificatie geldig
Delen:
Algemeen

Het PE Examen Consumptief krediet

Het PE Examen Consumptief krediet toetst de kennis uit de module PE Consumptief krediet. Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal (pdf) plus twee vaardighedenvideo’s met examentips.

Over het PE Examen Consumptief krediet
Het PE Examen Consumptief krediet wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. Je hebt 60 minuten de tijd om de 22 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 14 vragen kennis en begrip en 8 vragen vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het PE Examen Consumptief krediet af mogen nemen. Je kunt op elke doordeweekse dag examen doen. Je hebt keus uit 25 locaties!

Slaag je voor het PE Examen Consumptief krediet, dan ontvang je het certificaat PE Consumptief krediet. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2019 - april 2022. Meer over de Periodieke PE lees je hier.

Wat je verder nog moet weten over dit examen

PE Consumptief vs PE Hypothecair krediet
Omdat per 1 april 2019 de Adviseur Hypothecair krediet mag adviseren over zowel consumptief krediet als hypothecair krediet, kan de adviseur er voor kiezen om zijn of haar beroepskwalificatie Consumptief krediet na 1 april niet meer te onderhouden.

Wanneer een adviseur er voor kiest geen PE Consumptief krediet te doen, dan vervalt zijn beroepskwalificatie Wft Consumptief krediet.

Extra examen tip!
Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je PE Consumptief krediet examen. Bekijk de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Examenvaardigheden'.

Examen
Examen

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke Leerroute
    Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou. Je kunt dan ook gebruik maken van Slim Leren.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Meer over de Wft-modulestructuur lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij dit examen?

Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal (pdf). Je kunt eenvoudig online boeken. Kies uit 25 locaties.
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 8,9

9 Samira Silva Gomes

Dit is mijn 3e cursus via jullie en de kwaliteit is onovertroffen. Duidelijke informatie en goede voorbereiding van de examinator. Duidelijke instructies voor het examen. Locatie + faciliteiten zijn top, waardoor je al heel positief met je lessen of examens start.

9 Alexander Van Den Heuvel

Goed transparant en effectief. Goede tips en rode draad van het examen wordt goed besproken. Leuke leraar, enthousiaste groep en geen betweters. Hopelijk is iedereen net als ik geslaagd !

Meer reviews

Anderen bekeken ook