030 – 693 23 48

Over ons

Complete en duurzame ontwikkeling

Header Over ons
Wat maakt ons bijzonder

Over Lindenhaeghe

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wie op de juiste manier investeert in zichzelf, overtreft! Als het gaat om (financiële) kennis maar zeker ook op het gebied van ‘toekomstproof’ vaardigheden. Bij Lindenhaeghe zijn deze disciplines onlosmakelijk met elkaar verbonden: wij staan voor complete en duurzame ontwikkeling voor de financieel professionals van Nederland.

Begin bij het begin
Een absolute voorwaarde om succesvol te zijn, is het ontwikkelen van een persoonlijke ‘roadmap’. Zonder startpunt, geen vervolg. Bij Lindenhaeghe helpen we jou met het bepalen van jouw richting. Onze opleidingsadviseurs en onze trainers spelen daarbij een belangrijke rol: hun kennis en vaardigheden zijn het gevolg van jarenlange (praktijk)ervaring. Zij weten wat jij als financieel professional nodig hebt om te groeien.

--> Wij laten financieel professionals zien hoe zij hun talenten kunt inzetten om hun kansen te vergroten

Ontdek, ontwikkel, ontplooi
Met onze Wft- en PE-opleidingen zijn wij al jaren marktleider. Met deze opleidingen leg je een solide basis voor jouw carrière. Onze flexibele en betaalbare branche-opleidingen en examens bieden je vervolgens verdiepende kennis: zo kun jij je verder ontwikkelen. Ontplooien gebeurt gemakkelijk met onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling en vaardighedentrainingen. Deze trainingen sluiten aan bij de toenemende vraag naar zachte (advies)vaardigheden. Een aparte vermelding verdienen onze aanvullende Future Skills-trainingen. Deze zijn opgezet vanuit de kennis die we hebben van de financiële branche: vakkennis en kennis van opkomende (nieuwe) specialismen en vaardigheden.

We hebben een missie!
Hoge slagingspercentages, een funfactor als het om opleiden gaat en een toegankelijke manier om jezelf te ontwikkelen. Samen komen we tot het beste resultaat. Het is onze missie om professionals zoals jij te helpen hun competenties duurzaam te ontwikkelen. Met jouw persoonlijke roadmap als uitgangspunt, ligt de weg voor je open. Als dé rechterhand van financieel professionals zorgen wij er voor dat je nooit stilstaat.

Lindenhaeghe: een betrouwbare partner
Met onze jarenlange ervaring als ‘Beste Opleider’ staan wij voor betrouwbaarheid en transparantie. Daar zien we zelf op toe, maar dat laten we ook extern toetsen. Kwaliteitskeurmerk ISO9001:2015 helpt ons om processen te monitoren en waar nodig te verbeteren. Ook wordt na elke training een evaluatie verzonden waarbij de mening van de deelnemers wordt gevraagd.
Bij ons kun je altijd vertrouwen op het hoogste niveau voor wat betreft kennis, training en opleiding. We beschikken over een NRTO-Keurmerk, dat staat voor adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundig personeel, zijn gecertificeerd door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en beschikken over het FIRA-keurmerk brons. Heb jij vragen over onze processen? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Eikk en onze partners

Over de Eikk Onderwijsgroep

De Eikk Onderwijsgroep - opgericht door Mike Schilperoort en Patrick van der Spek - staat voor marktbrede complete ontwikkeling van professionals.

Sinds 2019 maakt Lindenhaeghe deel uit van de Eikk Onderwijsgroep, waartoe ook Kenneth Smit, Florens en het Examenadviesbureau (EAB) behoren.


De verschillende labels binnen Eikk bieden elk vanuit hun eigen missie en visie, unieke trainingen voor een specifieke doelgroep. Zo richt Lindenhaeghe zich vooral op kennisontwikkeling voor financieel professionals, zetten de trainers van Kenneth Smit zich in voor marktbrede persoonlijke ontwikkeling en kunnen (register)accountants bij Florens terecht voor vakinhoudelijke trainingen.

Future Skills for Financials

Financieel professionals die willen inzetten op kennis én vaardigheden, hebben via onze website zowel toegang tot onze vak- en de Future Skills for Financials-trainingen, als tot een keur aan trainingen van Kenneth Smit en Florens. Examens kunnen indien van toepassing worden afgenomen door ons of onze partner EAB.

Complete ontwikkeling
Zo zijn en blijven wij – samen met onze partners - jouw rechterhand op het gebied van complete ontwikkeling.

Bij ons werken?

Lindenhaeghe als werkgever

In verband met groei van onze organisatie zoeken wij versterking. Bekijk onze onze vacature(s) en solliciteer vandaag nog! Of lees hieronder meer over Lindenhaeghe als werkgever.

Lindenhaeghe is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. En met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken

Werken bij Lindenhaeghe?
Wie aan de slag gaat bij Lindenhaege ervaart meteen dat werken bij ons meer is dan het hebben van ‘een baan’. Wij werken als één team aan onze missie: financieel professionals in Nederland helpen hun competenties duurzaam te ontwikkelen. Dagelijks motiveren en inspireren we elkaar: op de werkvloer, tijdens de gezellige lunch in bruin café Bijna Thuis of tijdens één van onze personeelsfeesten.

Wil je samen met energieke collega's aan één doel werken? Bekijk dan hier onze vacatures.

Meet onze motivators!

Het succes van Lindenhaeghe is een optelsom van inzet, klantgerichtheid en motivatie. Samen staan we klaar om professionals een warm welkom te bieden.

Het Lindenhaeghe-gevoel volgens onze medewerkers:

"Het Lindenhaeghe-gevoel is overal aanwezig. Het zorgt niet alleen voor een goede samenwerking, maar ook voor leuke activiteiten buiten het werk."

"Voor mij is het belangrijk dat ik makkelijk kan schakelen om thuis te werken als dat nodig is. Hier wordt soepel mee omgegaan. Dit maakt het voor mij prettig om fulltime te kunnen werken en het goed te combineren met privé."

"Gezamenlijk lunchen aan een grote tafel in ons eigen bruin café: hoe lekker is dat! En het mooie is: je spreekt nog eens iemand."

"Ons café Bijna Thuis zorgt ervoor dat je echt leuke gesprekken voert met je collega's!"

"Bij Lindenhaeghe liggen kansen naast uitdagingen."

Benieuwd?
Kom het Lindenhaeghe-gevoel dan zelf evenaren en bekijk hier onze vacatures.