Over Kers & Partners

In 2020 toegetreden tot Lindenhaeghe Maatwerk.

Logo kers
Onderdeel Lindenhaeghe Maatwerk

Over Kers & Partners

Oprichter Martin Kers van Kers & Partners heeft carrière gemaakt als senior kredietanalist bij een bank. Hij hield zich ook bezig met het trainen en opleiden van collega’s. Zijn ruime expertise leidde ertoe dat hij gevraagd werd zelf een opleiding te ontwikkelen voor de afdeling zakelijke financieringen. Bij het ontwikkelen van de opleiding werd het Martin al snel duidelijk: dit werk past uitstekend bij hem!

Uiteindelijk leidde dit ertoe dat Martin in 1992 zijn eigen opleidingenbedrijf Kers & Partners oprichtte. Hij ontwikkelde zijn eigen materiaal, zorgde dat het te allen tijde aansloot bij een veranderende markt en breidde het aantal opleidingen geleidelijk uit.
Al snel werden de aanvragen maatwerk. Door te werken met casuïstiek van de klanten zelf bleef de materie actueel en sloten deze precies aan bij de behoefte van de klanten.

Praktijk gericht, senior docenten en passie voor het vak, gaan hand in hand bij deze opleider.

Kers & Partners verzorgde trainingen en cursussen voor professionele partijen die zich bezig houden met analyse en financiering van MKB-bedrijven. Daartoe is een dertigtal trainingen in eigen beheer ontwikkeld. Het kenmerkende van de Kers-trainingen is de praktische toepasbaarheid en de inzet van docenten die werkzaam zijn in de financieringspraktijk.

Door de jaren heen zijn de specialistische trainingen uitgebreid. De meest populaire trainingen zijn Balanslezen/ , Balansanalyse, Kasstroom analyse en Financiële analyse. Deze trainingen zijn er op gericht om zelf een analyse te maken, een mening te onderbouwen en conclusies te trekken. Er worden alleen docenten ingezet die werkzaam zijn in de praktijk en veel ervaring hebben. Voor iedere training wordt daartoe de meest geschikte docent geselecteerd.

Het kenmerkende van de opleidingen is de praktische toepasbaarheid en de inzet van docenten met een hoge mate van senioriteit.

Quotes

Wat anderen zeggen over Kers & Partners


Afgelopen jaren heb ik een stuk of 4 trainingen gevolgd, gegeven door Martin Kers. Altijd erg veel van geleerd. Martin doet het op zijn geheel eigen wijze. Ook de naslagwerken/cursusmappen zijn erg fijn.

Zeer praktische training met heel veel concrete voorbeelden waarmee je in groepen aan de slag gaat. Niveau is goed en sluit prima aan op dagelijkse werkzaamheden. Locaties zijn perfect en is ruimte voldoende voor het stellen van vragen.

Prima cursus waarin je in 2 dagen met allerlei praktijkvoorbeelden interactief aan de slag gaat om te bepalen of een onderneming gezond is en goed genoeg is om krediet te ontvangen. Werken met cijfers en verbanden leggen. Volgend jaar de vervolgcursus.


Goede opleider en er wordt duidelijk stap voor stap uitleg gegeven. Van een laag niveau naar een steeds hoger niveau. Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Ik raad het iedereen aan!