Opleiding Client Officer

 • vanaf 19 april 2023

Ontwikkel je met deze 1-daagse Opleiding Client Officer van een binnendienstmedewerker hypotheken met veel administratieve taken tot de spin-in-het-web voor al het klantcontact rond de hypotheekaanvraag.

Bestellen met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

 • Klassikale training
 • Inclusief examen
 • Certified Client Officer
Delen:
Algemeen

Opleiding Client Officer

Een goed klantcontact was nog nooit zo belangrijk. Met de Opleiding Client Officer ontwikkel je je tot dé hypotheekmedewerker (back- óf frontoffice) die het verschil gaat maken in het contact met alle klanten (met de focus op hypotheken). In deze 1-daagse opleiding leer je hoe je klanten optimaal bedient én hoe je het administratieve proces optimaliseert.

Door automatisering verdwijnen steeds meer taken van de binnendienstmedewerker hypotheken. Tegelijkertijd is écht klantcontact rond de aanschaf van de woning steeds belangrijker. Bereid je voor op deze veranderingen door je te ontwikkelen als Client Officer.

Spin in het web
De Client Officer is de spin in het web als het over klantcontact gaat. Als Client Officer weet je wat er bij jullie klanten leeft en wanneer advies van jouw organisatie nodig is. In nauwe samenwerking met de adviseur maak je een plan met welke triggers je jullie klanten gaat benaderen. Of je doet dit zelf als je over de juiste Wft-diploma’s beschikt. Zo voldoe je ook meteen aan de wettelijke zorgplicht.

Klassikale opleiding in een kleine groep
De eendaagse opleiding wordt klassikaal gegeven. We werken met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is om het persoonlijk toe te passen. Er is een beperkte voorbereiding nodig: door middel van een intakeformulier worden enkele vragen gesteld. Deze input is nodig om de training aan te laten sluiten op de verwachtingen. De vragen hebben betrekking op het bedrijf waar jij nu werkt. Op de dag zelf ontvang je een hand-out. Aansluitend doe je examen.

Wat levert deze training/opleiding mij op
Met de Opleiding Client Officer ben jij voorbereid op een andere invulling van je baan als administratief hypotheekmedewerker (met of zonder Wft Hypothecair krediet). Je bent voortaan het aanspreekpunt als het gaat over klantcontact. Je weet de juiste informatie te verzamelen en managet de klantenportefeuille. Voor de adviseur en de klant ben jij het eerste aanspreekpunt en je stemt de informatie naadloos op elkaar af. Je sluit de opleiding af met een examen. Bij een goed resultaat ontvang het CO-certificaat.


De inhoud van de training
In de eendaagse klassikale opleiding Client Officer komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Je wordt bijgepraat over wat er speelt in de adviesmarkt.
 • Je leert herkennen wat belangrijke momenten voor je klant zijn, zodat je daar samen met de adviseur goed op kan inspelen.
 • Je leert om de juiste selectie voor een klantindeling te maken en krijgt andere tools aangereikt om in kaart te brengen wat jullie klant nodig heeft. Je zet daarbij de klant centraal.
 • Je vertaalt de inzichten naar een concreet plan van aanpak, waar je direct de volgende werkdag mee aan de slag kan.


Examen
Na het volgen van de training doe je aansluitend examen.

Wat je verder nog moet weten over deze training
De eendaagse klassikale opleiding Client Officer is op MBO+-niveau en is geschikt voor medewerkers met en zonder Wft-diploma.

Wil je alvast een kijkje in de wereld van een Client Officer? Download de e-paper Client Officer hier!

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Inclusief examen
  De prijs is inclusief 1 examen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt een digitaal studiepakket en een klassikale training. Het examen is los te boeken en maak je direct na de training.
Item Klassikaal PO
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Item interactie vakgenoten transparant
Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Item Online leerongeving 2
Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studiemateriaal (pdf)

Klaar om te bestellen?