Opleiding Certified Master Practitioner of NLP

 • vanaf 15 september 2023

Met de opleiding Certified Master Practioner of NLP zet je de logische vervolgstap op de training opleiding Certified Practioner of NLP. In deze opleiding maak jij dé verdiepingsslag in NLP en leer je hoe je al jouw opgedane inzichten, vaardigheden, kennis en kunde uit de NLP Practioner nóg beter kunt inzetten.

Boek tijdelijk met Early Bird-korting (normale prijs 3850,-)

Let op!
Je boekt deze opleiding vrij van btw.

 • 9-daagse vervolgopleiding NLP
 • Kleine groepen
 • Aangeboden door NLPXperience
Delen:
Algemeen

Opleiding Certified Master Practitioner of NLP

Verdieping in NLP

Heb jij al de opleiding Certified Practioner of NLP gevolgd en wil jij graag écht de verdiepingsslag maken in NLP? En wil je jouw opgedane inzichten, vaardigheden, kennis en kunde uit de opleiding nog beter leren in te zetten? Dan is deze opleiding Certified Master Practioner of NLP de logische vervolgopleiding voor jou. Waar de opleiding Certified Practioner NLP vooral gedragsverandering, communicatie, nieuwe zienswijzen en bewustwording centraal stelt, gaat de NLP Master Practioner verder.

Over de opleiding
In deze 9-daagse opleiding verwerf je, met nog meer geavanceerde NLP-technieken, diepgaand inzicht in de werking tussen het menselijk brein en de fysieke wereld waarin we leven. Meta-programma’s, Values, excellente presentatie- en communicatietechnieken én de basis van Quantumfysica; al deze nieuwe lering zorgt voor een onvergelijkbaar nieuw perspectief in jouw leven en dat van anderen om je heen.

In deze opleiding combineren we theorie direct met de praktijk door het doen van veel oefeningen en zelf ervaren. Kortom: we maken de verbinding met jouw leven en werk. Hierdoor integreert alle lering optimaal en word je het snel onbewust volledig bekwaam en heb je alle inzichten en handvatten om je doelstellingen te bereiken.


Wat ga je leren in 9 dagen?

 • Geavanceerd gebruik submodaliteiten – neurologische drivers om verandering te creëren en het creëren van uitgekiende SWISH patterns
 • Geavanceerd gebruik strategieën – eliciteren en gebruiken van strategieën in business, relaties en coaching en het installeren van nieuwe strategieën en verandering
 • Quantum Linguistics – verandering bereiken door gebruik van tijd in taal
 • Sleight of Mouth patterns – een menukaart voor elegant ombuigen van bezwaren
 • Personal Values – één van de essentiële bronnen van persoonlijk geluk
 • Meta Programma’s – de onbewuste matrix van onze persoonlijkheid
 • NLP en Quantum Physics – de fysica van personal empowerment
 • NLP Presentatie skills en Training Design – extra toepassingen van NLP
 • Personal Breakthrough Coaching – ervaren en doen van een vijf uur durende coachsessie met een marktwaarde van € 3.000 in coaching
 • Modelleren – hoe modelleer je excellentie in anderen en installeer je die in jezelf
 • En nog veel meer...


Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
De opleiding tot NLP Master Practitioner wordt aangeboden door NLPXperience en is voor deelnemers met een hoog commitment. Mensen die echt toegewijd zijn om de resultaten in hun leven fors te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk.

Een certificeringstest maakt onderdeel uit van de opleiding als je gecertificeerd wilt worden tot NLP Master Practitioner. De test blijft weg van ‘iets uit je hoofd leren’ en heeft juist het doel om van alle lering je eigen boekwerk te maken. Zo heb je altijd jouw eigen naslagwerk dat inhoudelijk ook nog eens correct is.

Het NLP Master Practitioner programma bestaat uit 9 live trainingsdagen met veel interactie, oefening, achtergronden en meer. Het complete programma wordt verdeeld over 3 blokken van 2 dagen en één blok van 3 dagen over een periode van 3 maanden. Deze indeling is wereldwijd erkend door de American Board of NLP en is door onze unieke trainingsmethodiek de perfecte tijdsperiode voor het halen van maximaal rendement.


Remko Grijm
Remko Grijm Trainer

Over de prijs

 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt het volgende aan studiemateriaal.
Item Klassikaal PO
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Item interactief
Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Certificaat van deelname
Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Item studie materiaal print transparant
Studiemateriaal (print)

Geprint studieboek met veel voorbeelden

Klaar om te bestellen?