Oefenexamens PE Zorg

Ga goed voorbereid het PE Examen Zorg in en verhoog je slagingskans met onze oefenexamens. Test direct of je klaar bent voor het ‘echte’ examen.

Let op!
De oefenexamens zijn ook onderdeel van het studieproduct 100% Online.

  • 3 oefenexamens
  • Sluit aan bij ‘echt’ PE-examen
  • Leerzame feedback
Delen:
Algemeen

Over de Oefenexamens PE Zorg

Met de Oefenexamens PE Zorg van Lindenhaeghe kun je gericht oefenen voor het Examen PE Zorg.

Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van de meest recente toetstermen en exameneisen. Met deze manier van oefenen, test je direct of je klaar bent voor het ‘echte’ examen. Bij elke vraag krijg je een uitgebreide toelichting op het juiste antwoord. Na afloop van het oefenexamen zie je meteen of je geslaagd zou zijn.
Zo ga jij extra voorbereid het examen in.

De inhoud van de Oefenexamens PE Zorg
Bij je bestelling ontvang je drie oefenexamens. Elk examen kun je onbeperkt maken. Het juiste antwoord wordt per vraag toegelicht. Per oefenexamen heb je, afhankelijk van het de duur van het echte examen, 60 of 75 minuten de tijd. Naast kennisvragen bevat het examen casussen en vaardigheidsvragen. De oefenexamens blijven zes maanden zichtbaar.


Let op!

Na je bestelling zijn de examens nog niet direct zichtbaar. Het kan tot drie (werk)dagen duren voor de examens in de digitale omgeving Mijn Lindenhaeghe klaarstaan. De oefenexamens blijven hier (minimaal) zes maanden zichtbaar.

Voor wie zijn de oefenexamens?
De Oefenexamens PE Zorg zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie PE Zorg volgen en extra willen oefenen voor het Examen PE Zorg. Ook zijn de oefenexamens ideaal voor wie al eens examen heeft gedaan. Op deze manier zie je direct of je het examenniveau voldoende beheerst.

Tip!
Volg je nog geen studie PE Zorg, kijk dan nu welke online studiemethode bij jou past. Je kunt dan ook oefenen met Slim Leren. De oefenexamens maken ook deel uit van ons 100% Online-product.

Slaag je voor het PE Examen Zorg, dan ontvang je het certificaat PE Zorg. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025. Wil je meer weten over de PE-verplichtingen, klik dan hier.

Oefenexamen
Oefenexamen

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke Leerroute
    Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Examen

Waar bestaat het PE Examen Adviseur Zorg uit?

Het PE Examen Adviseur Zorg wordt digitaal afgenomen. Je hebt 60 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Er zijn vragen op het gebied van kennis en begrip, vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het PE Examen, dan ontvang je het certificaat PE Adviseur Zorg.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Meer over de Wft-modulestructuur lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik?

In jouw persoonlijke Leerroute ontvang je drie oefenexamens. Je kunt hiermee onbeperkt oefenen voor het PE-examen.
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Oefenexamen
Oefenexamen(s)

Inclusief feedback op de antwoorden

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?