Leerlijn Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Algemeen
Header bovenwettelijk

Leerlijn Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Over onze NLP-trainingen

Opleidingen NLP

Lindenhaeghe biedt speciaal voor financieel adviseurs en andere financieel professionals twee opleidingen Neuro Linguistic Programming (NLP) aan.

Je kunt kiezen voor Opleiding Certified Practitioner of NLP voor financials of voor de basistraining Associate of NLP. Beide opleidingen rond je af met een certificaat.

NLP in het kort
Richard Bandler, computerdeskundige en wiskundige, en John Grinder, linguïst, creëerden Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in de jaren zeventig. De wetenschappers waren gefascineerd door de vraag hoe het mogelijk is, dat sommige mensen zo succesvol zijn. Bandler en Grinder bestudeerden de fysiologie, het interne gedachteproces en de communicatie van bewezen succesvolle personen. De uitkomsten verwerkten ze in een model, waarmee ze verbluffende resultaten boekten. Het door hen ontwikkelde systeem noemden ze NLP, ook wel als ‘de software van het brein’ omschreven. NLP geeft als het ware een handleiding waarmee jij je brein, en dus je gedachten, houding, communicatie en gedrag, op de voor jou meest optimale manier kunt (be-)sturen, controleren en voeden.

Trainer Remko Grijm
De training wordt gegeven door Certified Trainer of NLP, Master NLP Coach, Master Time Line Therapy Trainer Remko Grijm. Remko Grijm CFP®FFP is een ervaren en veelzijdig toptrainer. Daarnaast is hij lifecoach, communicatie- en presentatietrainer, gastspreker, schrijver en motivator. Remko heeft als drijfveer mensen hun innerlijke vermogens laten ontdekken. Zoals hij zelf zegt: mensen mogelijkheden, kracht, plezier en het vertrouwen in zichzelf laten (her-)vinden.

Van NLP Associate (1 dag) naar Certified Practitioner (6 dagen) met extra korting
Wanneer jij na het volgen van onze 1 daagse NLP-training door wilt stromen naar de 6-daagse training Certified Practitioner dan krijg jij het inschrijfgeld à € 299,- retour. Tijdens de 6-daagse NLP-training werk jij dan verder aan jouw persoonlijke doelen op het gebied van professionele communicatie en maak je gigantische sprongen in resultaatgericht werken.

Remko Grijm
Remko Grijm Trainer