Wat kan en mag na 14 oktober als het gaat om trainingen, opleidingen en examens

14-10-2020

Corona collega's

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge trokken afgelopen dinsdagavond weer volle zalen. Spreekwoordelijk uiteraard, want écht volle zalen zitten er voorlopig nog niet in. Maar met 7,4 miljoen kijkers werd de persconferentie wederom bijzonder goed bekeken.

Gedeeltelijk lockdown
Niet zo gek natuurlijk. De maatregelen van deze tweede (gedeeltelijke) lockdown hebben invloed op ieders leven. Vragen als: ‘Mag ik nog naar mijn werk?’, ‘Kan ik de stad nog in?’ en ‘Mag ik mijn verjaardag nog (met een klein groepje) vieren?’, spoken door ieders hoofd. Regelmatig is het antwoord op die vragen: ‘Nee. Voorlopig kan dat even niet.’

Behoefte aan een klassikale training
Toch zijn er gelukkig ook nog vragen die we met ‘Ja’ kunnen beantwoorden. Eén van die vragen is voor ons als opleider erg relevant. Op de vraag ‘Mogen klassikale opleidingen nog?’, kunnen we voorlopig nog ‘Ja’ antwoorden. Gelukkig, want ook (of juist) in deze tijd blijft de behoefte aan duurzame ontwikkeling in een klassikale omgeving.

De keus is aan jou
Uiteraard volgen wij bij Lindenhaeghe de regels van het RIVM nauwgezet op. De veiligheid staat voorop. Daarom trainen wij op al onze locaties in kleine groepen, houden wij minimaal anderhalve meter afstand en dragen wij mondkapjes waar nodig. Ook examen doen kan veilig, op verschillende locaties in Nederland. Sommige examens – zoals de SHV-examens – kan jij zelfs thuis online doen.

Voel jij je er prettiger bij om thuis te blijven dan is een Virtual Classroom een prima initiatief. Bekijk deze video eens voor een korte impressie. Wie weet zien we jou binnenkort wel in één van onze virtuele opleidingslokalen.

Veelgestelde vragen
Wil je weten hoe je een opleiding of examen verplaatst of twijfel je wanneer je wel of niet een klassikale opleiding kunt bijwonen, bekijk dan onze Veelgestelde corona vragen.

Naar onze opleidingen

Naar onze Virtual Classroomtrainingen