PE Blogger Mark telt af

31-03-2021

Nog 12 maanden

PE Wft Blogger Mark

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (8). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Lees hier mijn vorige blog.

In mijn vorige blog schreef ik over mijn ervaring met de training Timemanagement. En wat deze training mij opleverde. Ook gaf ik aan dat ik na de actualiteitenwissel (vandaag!) aan de slag zou gaan met mijn PE-examens.

In de tussentijd kwam er iets leuks op mijn pad. Daarover vertel ik in deze blog meer.

#ikbenhelemaalnognietklaar
Het schijnt dat jullie mijn blog best goed lezen. Dat hebben ze op de marketingafdeling van Lindenhaeghe geconstateerd en dus ontving ondergetekende een bloemetje. Met daarbij de vraag of ik in het laatste PE-jaar (op 31-3-2022 eindigt deze PE-periode) wil meewerken aan de campagne #ikbenalklaar. Om bewustzijn rond ‘de deadline’ te creëren. Ik vond het wel een eer dat ze dat vroegen, ook al ben ik zelf #eigenlijkhelemaalnognietklaar, sterker nog #meneerMarkmoetnogbeginnen.

Balans vinden = belangrijk!
Maar dat laatste was júist een reden dat ze mij vroegen, aldus Esther van de marketingafdeling. Ze gaf aan dat het heel goed was dat ik bezig was met ‘complete ontwikkeling’ en niet alleen PE. Bijvoorbeeld met de training Timemanagement die ik volgde. ‘Het gaat om het vinden van de balans tussen de verschillende opleidingen’, zei ze. ‘En nu de PE-deadline nadert, is het tijd om daarop te focussen. Dat zullen andere professionals ook herkennen.’ Ik vond dat ze dat mooi verwoordde en ik herkende mezelf er ook wel in. Dat met dat vinden van balans en zo.

PE Inkomen klassikaal
En dus ga ik begin mei op voor mijn eerste PE. Ik start met PE Inkomen. Daar ben ik vorige keer mee geëindigd. Ik deed toen 2x examen. Dus ik heb voor de zekerheid maar weer de Herexamenservice bijgeboekt. En ik heb mazzel want de PE’s mogen weer klassikaal, dus ik kan gewoon weer naar Bilthoven om de examentraining te volgen. Dat maakt zo’n training toch wel wat aantrekkelijker.

Inmiddels heb ik geboekt en de datum staat in mijn agenda. Ik heb nu alweer zin om Maureen te zien. (En ik denk dat ik even bij Esther van de Marketingafdeling langsloop, even bedanken voor de bloemen en zo.) Volgende keer een verslag!

Tot snel! Groet! Mark.

#Ikbennognietklaar #binnenkortdeeerste #aftellenmetMark

Boek jouw PE-examentraining

Ook een training Timemanagement volgen? Kijk hier eens.