PE Blogger Mark en de PE-nalty

23-06-2021

PE Wft Blogger Mark

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (8). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Lees hier mijn vorige blog.

In mijn vorige blog schreef ik over de training PE Inkomen die ik volgde in Bilthoven. Inmiddels staat er een nieuwe stip op de horizon. Maar daarbij zag ik iets over het hoofd…

Potverdorie!

Zat ik daar hoor, met mijn telefoon in mijn hand en de app van Scorito geopend, te schreeuwen naar de tv. Ik had namelijk voorspeld dat Nederland-Macedonië 4-0 zou worden en ik stond tweede in het pooltje met mijn vrienden, dus dit was mijn kans om bovenaan te komen.

Maar helaas. Het bleef 3-0 en ik zakte naar de derde plaats.

En ik vrees dat ik nog meer ga zakken. Niet alleen in de voetbalpool. Eind deze maand heb ik namelijk weer een PE Examen staan. Hypothecair krediet. Niet zo handig gepland, met het oog op het EK. Beetje overmoedig zelfs. Vooral omdat ik er geen training bijgeboekt heb. Ik dacht, ik doe dat wel even zelf, met een online studie.

Maar ja, toen begon het EK! Met een PE-nalty voor... Mark.

Je moet weten, ik ben een onwijze voetbalfan. En ik vind het superleuk om alle wedstrijden te volgen. Ik ben ook heel fanatiek in de pool. Maar de combinatie van studie en tv-kijken (ik heb op mijn kantoortje hier thuis een tv staan waar ik heerlijk rustig voetbal kan kijken) is niet heel succesvol. Met andere woorden: ik zie het examen niet erg zitten.

Balen, want het idee achter deze voortvarende aanpak was ‘even doorstampen’ en dan in het najaar starten met een nieuwe opleiding. Hypothecair Planner of Financieel Planner bijvoorbeeld. Of misschien wel financieel echtscheidingsadviseur. De vraag is natuurlijk of ik dat ga redden.

Afijn. Ik heb nog een paar dagen. En meer dan mijn best kan ik niet doen. In de volgende blog weer een update met nieuwe rondes, nieuwe kansen. Iedereen alvast veel plezier zondag met de 8e finale. Ik ga nog even naar mijn kantoortje om wat voetbal te kijken. Eh… te leren natuurlijk 😉.

Tot snel!

Boek hier jouw PE en start op tijd!