NIEUW! Het Leerportaal

01-04-2019

Laatste nieuws Lindenhaeghe

De afgelopen tijd is achter de schermen bij Lindenhaeghe hard gewerkt aan de nieuwe online functionaliteit ‘Het Leerportaal’.

Het Leerportaal is een digitaal opleidingenplatform, waarbij het inschrijven en begeleiden van medewerkers op eenvoudige wijze samenkomen met het monitoren van examenuitslagen. Naast het kiezen van de juiste opleiding voor de juiste medewerker, is ook het volgen van studievorderingen per groep of individu verbeterd. Via Het Leerportaal kunnen ook PA-abonnementen gemonitord worden.

Het Leerportaal (vanaf tien studerende medewerkers) is inmiddels operationeel. Het is interessant voor bedrijven die gemakkelijk online opleidingen en examens willen plannen en daarnaast goed inzicht willen krijgen in de vorderingen van de medewerkers.

Voordelen van het leerportaal op een rij

  1. Alles-in-1-portaal (inschrijvingen 100% Online opleiding* + examens, studievorderingen, PA-abonnementen beheren)
  2. Studievoortgang en examenuitslagen monitoren per groep of individu
  3. Mogelijkheid om medewerkers op afstand te coachen

Heeft jouw organisatie belangstelling voor Het Leerportaal of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie, neem dan contact op met onze afdeling Maatwerk.

Ook voor (andere) vragen over Het Leerportaal kun je bij hen terecht.

*100% Online: deze Wft-PE-leerroute bevat o.a. een syllabus, e-learning, online examentraining en diverse oefenexamens. De tool Slim Leren helpt om extra te oefenen daar waar nodig is.