Mooi en vol belofte, maar ook kwetsbaar

05-05-2021

Finaciele groei voeden

De maand mei is traditioneel gekoppeld aan nieuw leven. Bloesems, groene blaadjes en jonge dieren. Mooi en vol belofte, maar ook kwetsbaar. Een beetje vergelijkbaar met de (economische) ontwikkelingen van dit moment: hoopgevend en tegelijkertijd nog onzeker.

Want ja, er wordt versoepeld. Terrassen zijn open, de avondklok is verdwenen en we kijken weer naar wat kan. Langzaam begint het nieuws rond corona te versnipperen. Er komt perspectief: misschien kunnen we op vakantie, misschien kunnen we elkaar in het najaar ontmoeten op een bijeenkomst. Of in elk geval naar kantoor om collega’s te zien. Misschien.

Rollende lockdowns
Maar het blijft spannend. Want na een jaar van over elkaar heen rollende lockdowns, zijn we voorzichtig. Het zal nog wel even duren voor de economie zich herstelt, de huizenmarkt weer tot rust komt en we weer gaan geloven in de toekomst.

Laatste PE-jaar
Bij Lindenhaeghe hopen we bij te dragen aan het vertrouwen in de toekomst met het heropstarten van onze klassikale trainingen. Het laatste PE-jaar van deze periode is ingegaan en de trainingen kunnen weer op locatie met examen (uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen). Een prettige manier van de benodigde punten halen voor veel professionals.

Hypotop
Op de eerste fysieke evenementen daarentegen zullen we nog even moeten wachten. Hypotop – hét event voor binnendienstmedewerkers en client officers – vindt in elk geval volledig online plaats van 10 t/m 28 mei 2021. Het voordeel van dit online event is wel dat er nog ruimte is bij de verschillende inspiratiesessies voor binnendienstmedewerkers.

Meer over Hypotop + gratis inschrijven met de persoonlijke link van Lindenhaeghe.

Op sommige dingen zullen we dus moeten wachten. Mei is nog maar net begonnen, veel ligt nog open. Over een aantal versoepelingen moet het demissionair kabinet nog een ei leggen. Maar daar is het dan ook een goede maand voor.

En laten we hopen dat ergens tussen al die eieren van deze maand, het ei van Columbus zit.