Lindenhaeghe (wederom) Great Place to Work

05-04-2019

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Gisteravond ontving Lindenhaeghe tijdens het jaarlijkse Top 10-event van Great Place to Work, de Great Place to Workplace-Award 'Best workplace'. Presentator Viggo Waas sprak lovende woorden en we eindigden als zesde in de lijst met Best Workplaces Nederland.

Talent om successen te vieren
In 2017 eindigden we, als nieuwkomer, als tiende in de lijst. Net als toen gooien ook dit jaar onze vitaliteitsprogramma’s hoge ogen, alsmede de mogelijkheden die we intern hebben op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Great Place to Work sprak lovende woorden over ons talent om successen te vieren en de gastvrijheid die we met z'n allen uitstralen.

Kees Antens (financieel directeur): ‘Dat we maar liefst 4 plaatsen zijn gestegen, dat is de kers op de taart. Ik ben echt zó trots!’


Great Place to Work
Great Place to Work® onderzoekt al ruim 25 jaar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score halen, mogen een jaar lang de Best Workplace-titel voeren.

Trotse oprichters
Oprichters Mike Schilperoort en Patrick van der Spek zijn ook supertrots. Mike: 'Het feit dat onze medewerkers Lindenhaeghe zo positief beoordelen, is het mooiste compliment dat ik kan bedenken.’ Patrick: ‘We zullen dit succes uiteraard uitgebreid vieren. Dat is namelijk één van de dingen waar we erg goed in zijn: successen vieren!’