Een heel gelukkig Nieuwjaar!

05-01-2022

Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar Lindenhaeghe

Vanuit ons kantoor in Bilthoven - waar inmiddels de eerste PE-trainingen en -examens alweer gestart zijn* - wensen wij jullie alle goeds voor het komende jaar. Virusluw als het even kan en een heleboel mooie evenementen.

Van harte gefeliciteerd
Onze Supportafdeling is het jaar inmiddels alweer goed begonnen. Afgelopen dagen zijn er zo'n 3.000 Wft- en PE-diploma’s verzonden! Ben jij geslaagd in oktober of begin november? De post is onderweg! Heb je examen gedaan na half november? Zodra wij de diploma’s van DUO binnen hebben, sturen we die op. Reken op 8-10 weken in verband met de PE-drukte.

Goede voornemens?
En voor wie geslaagd is en goede (studie)voornemens heeft: kijk eens bij ‘Hoe word ik Estate Planner’. Dit is een schitterende (gesubsidieerde) manier om je horizon te verbreden.

Podcast met Floor van Workum
En ben je voor 2022 op zoek naar verdieping? Hier vind je de link naar de nieuwe Lindenhaeghe On Tour-Podcast. Dit keer gaat Ewald in gesprek met Floor van Workum, CEO & oprichter van Rabobank-dochter Vista Hypotheken. Floor is één van de initiatiefnemers van het Sectorcollectief Duurzaam Wonen en dit onderwerp komt in de podcast uitgebreid aan bod.

Kortom, er is weer van alles te lezen en te luisteren. Deze week en alle overige 51 weken van het komende jaar. In onze nieuwsbrief lees je wekelijks het laatste nieuws. Meer updates? Ook op Facebook en LinkedIn delen wij regelmatig interessante posts.

We maken er een mooi jaar van!

* Let op
De PE-trainingen inclusief examen ‘op locatie’ (en de Wft-examens) gaan grotendeels door. De Wft-opleidingen én de bovenwettelijke/verdiepende opleidingen voor deze maand zetten wij vanwege de coronamaatregelen om naar Virtual Classroom. Je ontvangt bericht als dit voor jou geldt.

Boek hier jouw PE-opleiding + examen