Leerlijn Zakelijke financiering

De basis voor zakelijke kredietverlening in een aantal solide trainingen

Header stilstaan

Trainingen Zakelijke financiering

Algemeen

Opleidingen Zakelijk Financieren

De Opleidingen Zakelijk Financieren van Lindenhaeghe maken onderdeel uit van de complete ontwikkeling voor financieel professionals die werken in de zakelijk adviesmarkt.

Belang zakelijk financieren
Als we kijken naar de markt van de zakelijke financiële dienstverlening, zien we dat er sprake is van een verschuiving van de adviesvraag. Lag het zwaartepunt voorheen nog bij de (groot)banken, zien we nu dat de zakelijke klant het intermediair steeds meer weet te vinden. Inmiddels is maar liefst 90% van de bedrijven klant bij een onafhankelijk financieel adviesbedrijf.

Adviseur Zakelijke Financiering worden? Bekijk dan ook onze pagina Hoe word ik Adviseur zakelijke financiering.

De volgorde waarin wij adviseren de trainingen te volgen:

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Doe de test

Ontdek jouw basiskennis

Overweeg jij een opleiding van de Leerlijn Zakelijke Financiering te starten? Of ben je gewoon benieuwd naar wat jij al weet binnen het vakgebied van zakelijk financieren? Doe de test en ontdek hoe jouw basiskennis ervoor staat.

Tijd om bij te spijkeren? Of ben jij een echte professional op het gebied van zakelijk financieren?

Start hier de test!

Uitgesneden man
Over de leerlijn

Zakelijk financieren

De zakelijke financieringsmarkt vraagt om hoog gekwalificeerde professionals. Deze professionals zijn niet alleen op de vakinhoud gericht maar beschikken ook over de juiste competenties en vaardigheden.

Tijdens deze praktijkgerichte opleidingen binnen de Leerlijn Zakelijke Financiering, leer je hoe een zakelijke financieringsaanvraag tot stand komt. Je leert hoe je een goede bedrijfsanalyse maakt en wat voor een krediet daaraan gekoppeld kan worden. Je analyseert de kredietaanvraag en beoordeelt deze. Je stelt een balans op en kijkt naar de resultatenrekening. Daarnaast leer je ook het maken van kasstroomanalyses.

Met een focus op vaardigheden
Naast de theorie komen ook vaardigheden aan bod! Je ontwikkelt jezelf binnen het domein van de zakelijke kredietverlening. Deze markt is aan verandering onderhevig. Zo kunnen ook non-bancaire financieringen een optie zijn in het zakelijk financieren. Je leert hierdoor te kijken naar diverse financieringsvormen en kijkt wat het beste past bij jouw klant. De kracht van deze opleiding is dat deze wordt verzorgd door ervaren vakspecialisten die actief zijn binnen de zakelijke kredietverlening.

De volgorde waarin wij adviseren de trainingen te volgen: