030 – 693 23 48

Leergang Hypothecair Planner (LHP)

 • Bilthoven
 • vanaf 11 september 2020

Met de tiendaagse bovenwettelijke Leergang Hypothecair Planner (LHP) werk jij toe naar het examen Leergang Erkend Hypothecair Planner en de inschrijving in het register Erkend Hypothecair Planner.

 • 10 opleidingsdagen
 • Inclusief examentraining
 • Bovenwettelijk opleidingstraject
Delen:

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Examen

Jouw Examen LHP

Het Examen LHP bestaat uit twee onderdelen: een schriftelijk examen en een assessment.

Vanaf september 2019 is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwe examenstructuur van LHP. De nieuwe examenstructuur bestaat uit twee schriftelijke examens en een assessment. De schriftelijke examens bestaan beide uit 30 vragen. De schriftelijk examens toetsen op kennis en vaardigheden. De schriftelijke examens worden op verschillende locaties door CITO afgenomen.

Hier lees je meer over de nieuwe examenstructuur.

Praktijkassessment
Naast de twee schriftelijke examens dien je ook een praktijkassessment af te ronden. Het assessment wordt afgenomen door de Stichting CEHP. Het assessment moet binnen één jaar na het slagen voor het schriftelijke examen plaatsvinden. Voorafgaand aan het assessment maak je thuis of in jouw eigen werkomgeving een casus. Deze stuur je in voor het assessment plaatsvindt. Bij het assessment presenteer jij jouw casus aan de 'klant’. Hierbij wordt zowel de presentatie als het gesprek beoordeeld.

Let op
Het is tot en met 01-04-2020 mogelijk om nog examen te doen in ‘oude’ stijl. Dit houdt in dat je één schriftelijk examen maakt bestaande uit 40 meerkeuzevragen en een assessment.

Tijdens de opleiding word je verder geïnformeerd over de verschillende examens en ontvang je informatie over welk examen voor jou van toepassing is.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze leergang?

Het schriftelijke lesmateriaal is bij de opleiding inbegrepen. Dit lesmateriaal bestaat uit vier boeken en is volledig afgestemd op het Examen LHP. Het studieschema, het studieboek en de begeleiding door onze professional trainers zorgen ervoor dat jij vol vertrouwen het examen ingaat. Naast het schriftelijke studiemateriaal ontvang je het Memo Financiële Planning en financiële calculator. Beide worden op de eerste lesdag uitgedeeld.
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Oefenexamen(s)

Inclusief feedback op de antwoorden

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 8,9

8 Hans Thiadens

Uitdagende opleiding met veel diepgang. Persoonlijk vond ik het erg leuk en ook pittig. Bijna iedere week een opleidingsdag, waarvoor je van te voren de leerstof dient voor te bereiden (gemiddeld 200 blz). Remco Grijm was mijn trainer en ik vond hem erg goed, meedenken en tips geven om tot het gewenste resultaat te komen. SLAGEN! De inhoud kwam goed overeen met het examen, lande bij mij pas meer na veel oefencasussen maken en oefen examens. Tip is om wekelijks hier tenminste 10 uur aan te besteden, minder kan niet. Locatie en voorzieningen zijn altijd goed bij Lindehaeghe in Bilthoven.

9 Hendrik Halma

Fantastische trainer voor de groep. Altijd enthousiast, zeer bekwaam, ontzettend deskundig, zeer behulpzaam.

Kwaliteit van de leerboeken vind ik matig. Veel spellingsfouten wat de leesbaarheid niet ten goede komt. Hierdoor heb ik ook weinig vertrouwen in het leesboek. In de praktijk lees ik eenmalig het boek door. Daarna leer ik alleen vanuit de sheets.

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?