Iedereen is anders

Doe het op jouw manier

Wat is jouw manier?

 • Delen:

Er is geen algemene handleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is tenslotte anders. Daarom staat bij Lindenhaeghe Trainingen jouw manier centraal.

Bij Lindenhaeghe trainen we niet alleen mensen, we motiveren en inspireren. Door jezelf te blijven ontwikkelen, ben je namelijk meer ‘in control’. Op de werkvloer en in het dagelijks leven. Daarnaast zit je door persoonlijke ontwikkeling ook beter in je vel, relativeer je makkelijker en leer je sneller. Alles gaat precies zoals jij het zelf voor ogen hebt. The winner takes it all!


 • Filter op

Klantgericht verkopen: dit verwacht je klant van jou Blogs - 21 februari 2018

 • Delen:

Je wilt die nieuwe deal binnenslepen. Of je wilt meer halen uit je bestaande relaties. Dan komt het aan op je skills als verkoper. Over welke kenmerken een goede verkoper anno 2017 beschikt?

Lees verder

Ontspannen Presenteren Blogs - 14 februari 2018

 • Delen:

Tot op de letter nauwkeurig ken je de tekst, elke zin staat op je netvlies gebrand en ook je outfit is on point. Een ding is zeker: die presentatie wordt een regelrechte hit. Dat kan niet anders. Maar vlak voor het moment suprême neemt de spanning toch weer toe. Dat zorgt ervoor dat de presentatie niet helemaal volgens plan verloopt. Hoe zorg je er toch voor dat het volgende keer wel 100% naar wens gaat?

Lees verder

Boek een Training Persoonlijke Ontwikkeling en krijg in 2018 een 2e training gratis Artikelen - 07 februari 2018

 • Delen:

Boek nu een Training Persoonlijke Ontwikkeling (startdatum maart of april) en krijg in 2018 een tweede training gratis! Kies voor Coachend leidinggeven of Ontspannen Presenteren. Waar wil jij beter in worden?

Lees verder

Onzichtbaar beïnvloeden Artikelen - 07 februari 2018

 • Delen:

Stel, je wilt een hele belangrijke klant binnenhalen. Of je moet een project pitchen bij moeilijk te overtuigen collega’s. Dan wil je alles uit de kast halen om iedereen te overtuigen toch? Dan is het inzetten van een extra overtuigingsstrategie helemaal niet zo’n slecht idee.

Lees verder

Gelijk krijgen? Oefening baart kunst! Artikelen - 07 februari 2018

 • Delen:

Er zijn van die mensen die altijd krijgen waar ze hun zinnen op hebben gezet. Alsof ze voor het gelijk zijn geboren. Ik help je uit de droom: dat zijn ze niet. Wel hebben ze vaak op heel jonge leeftijd geleerd hoe ze hun omgeving kunnen beïnvloeden. 

Lees verder

De Olympische gedachte op de werkvloer Artikelen - 07 februari 2018

 • Delen:

Wij Nederlanders zijn gek op sport. En vooral natuurlijk als we winnen. Dát doen we gelukkig nu volop bij de Olympische Winterspelen. Massaal volgen we onze schaatsers en supertrots zijn we de op onze mooie medaillespiegel.

Lees verder

Binnenkort van start

  16-03-2018

  • Training Ontspannen PresenterenVr 16 maart 2018, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6+
   € 499

  03-04-2018

  • Training Effectief BeïnvloedenDi 3 april 2018, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6+
   € 749

  16-04-2018

  • Training Coachend LeidinggevenMa 16 april 2018, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6+
   € 999

  14-05-2018

  • Training ProjectleiderschapMa 14 mei 2018, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6+
   € 749

  Meer inspiratie

  Ervaringen van deelnemers

  Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als je moet netwerken!

  Ik heb geleerd dat een goede voorbereiding kan leiden tot meer resultaat als het gaat om netwerken. Voorafgaand aan een netwerkbijeenkomst wil ik concrete doelen stellen. Wat wil ik bereiken, en wie wil ik sowieso gesproken hebben? Dit betekent ook dat ik vaker uit mijn comfortzone zal moeten stappen. Actief de interactie aangaan, dat werkt pas echt!
  Lees verder

  Klantgericht verkopen? Dat heb je zelf in de hand!

  Binnen mijn vakgebied wordt er steeds meer om klantgerichtheid gevraagd. Ik heb mij aangemeld voor deze training, om voor mijzelf te kunnen vaststellen of ik hierin nog vorderingen kon maken. Het aannemen van een commerciëlere houding en kunnen inspelen op de behoeften van de klant, dat waren mijn persoonlijke leerdoelen.
  Lees verder

  Een grote groep mensen toespreken? Geen probleem!

  In de toekomst wil ik mij minder druk maken over wat mensen eventueel van me kunnen denken als ik voor hen sta. Het mooie is dat de toehoorder niet weet wat jij wilt vertellen. Vergeet je iets? Dan is dat geen probleem, want zij weten het toch niet!
  Lees verder
  Hier komt een bericht.
  Een moment geduld a.u.b.

  Product verwijderen

  Weet je dit zeker?
  Nee
  Ja
  ;
  Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
  Loading page...