Iedereen is anders

Doe het op jouw manier

Wat is jouw manier?

 • Delen:

Er is geen algemene handleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is tenslotte anders. Daarom staat bij Lindenhaeghe Trainingen jouw manier centraal.

Bij Lindenhaeghe trainen we niet alleen mensen, we motiveren en inspireren. Door jezelf te blijven ontwikkelen, ben je namelijk meer ‘in control’. Op de werkvloer en in het dagelijks leven. Daarnaast zit je door persoonlijke ontwikkeling ook beter in je vel, relativeer je makkelijker en leer je sneller. Alles gaat precies zoals jij het zelf voor ogen hebt. The winner takes it all!


 • Filter op

Doe de test: welke soort leider ben jij? Testjes - 23 april 2018

 • Delen:

Iedereen heeft een eigen manier van leiderschap. Een manier die past bij jouw persoonlijkheid. Het is dan ook lastig om leiders in te delen in één bepaalde stijl. Want de kans is groot dat je jezelf in meerdere stijlen herkent. Toch zijn er globaal genomen 5 categorieën.

Lees verder

Actie Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling Artikelen - 10 april 2018

 • Delen:

Om jou als professional nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij 11 trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan Coachend Leidinggeven, Overtuigend Presenteren en Timemanagement. Zo gaan wij van professionele ontwikkeling naar duurzame en complete ontwikkeling. 

Lees verder

Pak eens wat vaker een pen Artikelen - 10 april 2018

 • Delen:

Maakte jij ook vroeger op school spiekbriefjes voor lastige tentamens? Grote kans dat je die niet hoefde te gebruiken. Die moeilijk te onthouden formule zat toch ineens in je hoofd! Tegenwoordig typen we wat af en de pen wordt steeds meer een prehistorisch ding. Studenten lijken wel vergroeid met hun laptop. Zij typen zo snel, dat ze colleges vaak letterlijk kunnen noteren. Maar dat is niet zo handig als het lijkt.

Lees verder

Yo, hey of ha…. hoe hoort het eigenlijk? Blogs - 10 april 2018

 • Delen:

Krijg jij de laatste tijd ook opvallend veel e-mails die beginnen met ‘Ha’ en dan je voornaam? Het lijkt wel een nieuwe trend. Hoe we elkaar aanspreken in het digitale verkeer, verandert met de tijd. We worden met z’n allen steeds informeler en amicaler, zo lijkt het. Het effect van steeds meer appen, chatten en mailen.

Lees verder

Voor de troepen uit: Door communicatietrainer Mirjam van Lindenhaeghe Blogs - 26 maart 2018

 • Delen:

“Ik snap het gewoon niet”, verzucht deelnemer Alma tijdens de eerste trainingsdag. “Ik maak schema’s, planningen en deadlines, help mensen daaraan herinneren en toch krijgt minder dan de hélft op tijd hun werk af. Wat gaat hier toch steeds mis?!” Ik bedank Alma voor het mooie voorbeeld en zeg tegen de groep: “Die vraag gaan we hier beantwoorden. Welkom allemaal bij de Training Projectleiderschap van Lindenhaeghe!”

Lees verder

Blog: De ervaring met de training Persoonlijke Effectiviteit van Sander Blogs - 26 maart 2018

 • Delen:

Werken aan jezelf. Daar hangt toch een bepaald aura omheen. Niks voor een man. Toch? Maar is dat terecht? Of is het gewoon onwetendheid? Lindenhaeghe nodigde mij, mannelijke marketeer (no issues), uit voor een Training Persoonlijke Effectiviteit to find out the truth.

Lees verder

Binnenkort van start

  14-05-2018

  • Training ProjectleiderschapMa 14 mei 2018, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6+
   € 749
  • Training ProjectleiderschapMa 14 mei 2018, Heerenveen
   Bestellen
   6+
   € 749
  • Training ProjectleiderschapMa 14 mei 2018, Eindhoven
   Bestellen
   6+
   € 749

  18-05-2018

  • Training Succesvol NetwerkenVr 18 mei 2018, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6
   € 499

  Meer inspiratie

  Ervaringen van deelnemers

  Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als je moet netwerken!

  Ik heb geleerd dat een goede voorbereiding kan leiden tot meer resultaat als het gaat om netwerken. Voorafgaand aan een netwerkbijeenkomst wil ik concrete doelen stellen. Wat wil ik bereiken, en wie wil ik sowieso gesproken hebben? Dit betekent ook dat ik vaker uit mijn comfortzone zal moeten stappen. Actief de interactie aangaan, dat werkt pas echt!
  Lees verder

  Klantgericht verkopen? Dat heb je zelf in de hand!

  Binnen mijn vakgebied wordt er steeds meer om klantgerichtheid gevraagd. Ik heb mij aangemeld voor deze training, om voor mijzelf te kunnen vaststellen of ik hierin nog vorderingen kon maken. Het aannemen van een commerciëlere houding en kunnen inspelen op de behoeften van de klant, dat waren mijn persoonlijke leerdoelen.
  Lees verder

  Een grote groep mensen toespreken? Geen probleem!

  In de toekomst wil ik mij minder druk maken over wat mensen eventueel van me kunnen denken als ik voor hen sta. Het mooie is dat de toehoorder niet weet wat jij wilt vertellen. Vergeet je iets? Dan is dat geen probleem, want zij weten het toch niet!
  Lees verder
  Hier komt een bericht.
  Een moment geduld a.u.b.

  Product verwijderen

  Weet je dit zeker?
  Nee
  Ja
  ;
  Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
  Loading page...