Iedereen is anders

Doe het op jouw manier

Wat is jouw manier?

 • Delen:

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Kom bij Lindenhaeghe. Met onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling ga jij voor goud want the winner takes it all.

Vanuit onze visie - persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan je levensgeluk - willen wij mensen niet alleen trainen maar ook motiveren en inspireren. Door jezelf te ontwikkelen, werk je aan je employability: jij bent ‘in control’ wanneer het gaat om jouw carrière. Daarnaast zorgt persoonlijke ontwikkeling er ook voor dat je beter in je vel zit, makkelijker kunt relativeren en sneller dingen leert. The winner takes it all dus.

 • Filter op

Mijn collega’s kennen me niet meer terug Testimonials - 13 september 2017

 • Delen:

Joyce: "Bij het accountantskantoor waar ik werkte, had ik het best naar mijn zin. Er was alleen één ding wat me wel eens dwars zat: in groepen vond ik het lastig om mijn mening te geven. Vooral bij vergaderingen waren er altijd een paar collega’s die het hoogste woord hadden."

Lees verder

Je kunt je hersens resetten! Artikelen - 13 september 2017

 • Delen:

Kom je vaak te laat of heb je altijd geldgebrek? Laat je anderen niet uitpraten of ben je juist te timide en heb je na een zomer van zelfreflectie besloten dat het écht anders moet? Dat kan! Je kunt je hersenen namelijk resetten.

Lees verder

Word een pro in timemanagement: doe meer in minder tijd Blogs - 12 september 2017

 • Delen:

Je hebt het gevoel dat je te vaak werk voor je uitschuift? Of raakt gefrustreerd dat je veel meer tijd nodig hebt om een taak af te ronden dan je collega’s? Meestal ligt het aan focus. Wij geven je vier stappen waardoor je meer haalt uit je werk.

Lees verder

Persoonlijke effectiviteit: hoe je jezelf overtreft! Blogs - 12 september 2017

 • Delen:

Het goede nieuws: jij bent tot veel meer in staat dan je denkt. Die spanning voor een presentatie kun je overwinnen. En je kunt er ook voor zorgen dat jouw mening tijdens een vergadering telt. Maar daar moet je wel zelf wat voor doen. Persoonlijke effectiviteit heeft vaak te maken met zelfverzekerder worden. Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe minder afhankelijk je bent van een ander. Dus: hoe meer je de regie in handen houdt.

Lees verder

Het succes van vier bekende (zaken) mensen Artikelen - 26 juli 2017

 • Delen:

Een droom najagen, authentiek zijn, af en toe mislukken of  juist heel hard werken? Waarom doen deze bekende (zaken) mensen wat ze doen en waarom zijn ze zo succesvol? Vier opmerkelijke quotes.


Lees verder

Vind jij vroeg opstaan ook zo lastig? Artikelen - 26 juli 2017

 • Delen:

Vrijdagmorgen 7 uur: de wekker gaat af. Zuchtend draai je je om. Het is tijd om op te staan, maar zo voelt het absoluut niet, het lijkt wel midden in de nacht! Je zou toch aan het einde van de werkweek in het goede ritme moeten zitten, dat vroege opstaan blijft een kwelling...
Dat is helemaal niet zo vreemd. Wetenschappers in Oxford hebben namelijk ontdekt dat tien uur in de morgen de ideale tijd om te starten met werken. 

Lees verder

Binnenkort van start

  11-10-2017

  • Training ProjectleiderschapWo 11 oktober 2017, Bilthoven (Midden Nederland)
   Bestellen
   6+
   € 749
  • Training ProjectleiderschapWo 11 oktober 2017, Capelle a/d IJssel
   Bestellen
   6+
   € 749
  • Training ProjectleiderschapWo 11 oktober 2017, Best
   Bestellen
   6+
   € 749
  • Training ProjectleiderschapWo 11 oktober 2017, Apeldoorn
   Bestellen
   6+
   € 749

  Meer inspiratie

  Ervaringen van deelnemers

  Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als je moet netwerken!

  Ik heb geleerd dat een goede voorbereiding kan leiden tot meer resultaat als het gaat om netwerken. Voorafgaand aan een netwerkbijeenkomst wil ik concrete doelen stellen. Wat wil ik bereiken, en wie wil ik sowieso gesproken hebben? Dit betekent ook dat ik vaker uit mijn comfortzone zal moeten stappen. Actief de interactie aangaan, dat werkt pas echt!
  Lees verder

  Klantgericht verkopen? Dat heb je zelf in de hand!

  Binnen mijn vakgebied wordt er steeds meer om klantgerichtheid gevraagd. Ik heb mij aangemeld voor deze training, om voor mijzelf te kunnen vaststellen of ik hierin nog vorderingen kon maken. Het aannemen van een commerciëlere houding en kunnen inspelen op de behoeften van de klant, dat waren mijn persoonlijke leerdoelen.
  Lees verder

  Een grote groep mensen toespreken? Geen probleem!

  In de toekomst wil ik mij minder druk maken over wat mensen eventueel van me kunnen denken als ik voor hen sta. Het mooie is dat de toehoorder niet weet wat jij wilt vertellen. Vergeet je iets? Dan is dat geen probleem, want zij weten het toch niet!
  Lees verder
  Hier komt een bericht.
  Een moment geduld a.u.b.

  Product verwijderen

  Weet je dit zeker?
  Nee
  Ja
  ;
  Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
  Loading page...