Examen Wft Vermogen

Schrijf je nu in voor het Examen Wft Vermogen en ontvang gratis studiemateriaal (pdf).

Let op! Het PE-examen Vermogen boek je hier.

  • Digitaal examen
  • Gratis studiemateriaal (pdf)
  • Keuze uit ruim 25 examenlocaties
Delen:

Over het Examen Wft Vermogen

Het Examen Wft Vermogen toetst de kennis uit de module Wft Vermogen.

Over het Examen Wft Vermogen
Het Examen Wft Vermogen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 135 minuten de tijd om de 46 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 25 vragen vaardigheden en competenties en 1 vraag professioneel gedrag.

Slaag je voor het Examen Wft Vermogen, dan ontvang je het certificaat Wft Vermogen. Met het certificaat Wft Vermogen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Vermogen.

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Vermogen af mogen nemen.Extra examen tips!

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Doe dan het Wft Vermogen oefenexamen. En vergroot je kennis en kans op het slagen voor je examen.

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Diverse betaalmogelijkheden
    Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland.

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Bij het Examen Wft Basis zit het volgende inbegrepen:
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou.

Meer over de Wft modulestructuur

Reviews
7 Ires Hoekstra

Ben tevreden, maar heb nog wel extra materiaal gekocht in de vorm van oefenexamens via Toetsjekennis en een samenvatting via Wftsamenvattingen. Had SlimLeren, oefenexamens en het overige studiemateriaal via Lindenhaeghe. Heb zelf een samenvatting gemaakt van de stof.

Had één trainingsdag in Heerenveen wel fijn gevonden.

Haalde op de proefexamens steeds 5en en 6en, maar het officiële examen afgerond met een 8. Echter had ik geen idee of ik geslaagd zou zijn of niet tijdens het examen. Vind de vragen altijd heel vaag.

9 Audrey Heirbaut-Wientjens

Leren met Lindenhaeghe is super! Erg fijn met slim leren. De vele oefenexamens hebben zijn vruchten afgeworpen. Examen met een 10 geslaagd! Ook erg fijn dat je een noicecanceling koptelefoon kon krijgen bij examenlocatie. Daardoor erg goed kunnen concentreren.

Meer reviews

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook