030 – 693 23 48

Examen Wft Hypothecair krediet

Schrijf je nu in voor het Examen Wft Hypothecair krediet en ontvang gratis studiemateriaal (pdf). Eenvoudig online boeken en keuze uit 25 locaties

  • Digitaal examen
  • Gratis studiemateriaal (pdf)
  • Keuze uit ruim 25 examenlocaties
Delen:

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Diverse betaalmogelijkheden
    Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Bij het Examen Wft Hypothecair krediet ontvang je gratis studiemateriaal (pdf). Je kunt eenvoudig online boeken. Kies uit 25 locaties
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou.

Meer over de Wft modulestructuur

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 9,4

9 Armand Osseweijer

De stoel was te laag waardoor ik niet goed achter het scherm kon zitten. Kreeg daardoor rug/nek pijn. Verder hele aardige mensen en prima locatie. Binnen 10 km van huis. Bovendien de mogelijkheid om op zaterdag examen te doen. Wat kun je meer wensen? Afgezien van een betere stoel dan😆 De cursus was prima. Vooral op de site. De syllabus vond ik minder. Sommige stukken waren lastig te lezen.

9 Sander Mill

Zonder studiedagen was het nooit gelukt om het examen te halen. De docenten brachten de leerstof op een goede en begrijpelijke manier. Slagingspercentage met cursus is een stuk hoger dan zonder. Ben hiervoor namelijk al 3x gezakt zonder studiedagen.

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?