Examen Wft Basis

Schrijf je nu in voor het Examen Wft Basis en ontvang gratis studiemateriaal (pdf). Eenvoudig online boeken en keuze uit 25 locaties.

  • Digitaal examen
  • Gratis studiemateriaal (pdf)
  • Keuze uit ruim 25 examenlocaties
Delen:

Over het Examen Wft Basis

Het Examen Wft Basis toetst de kennis uit module Wft Basis.

Over het Examen Wft Basis

Het examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 41 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 1 vraag professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Basis af mogen nemen.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het certificaat Wft Basis.Voor wie is dit examen?
De module Wft Basis is een verplicht onderdeel van de Wft beroepskwalificaties. De enige uitzondering is de beroepskwalificatie Adviseur Zorgverzekering, waar het certificaat Wft Basis geen vereiste is.

Extra examen tips!

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Bestel dan het Wft Basis oefenexamen. Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Examen Wft Basis.

Geen PE
Omdat Wft Basis niet langer als beroepskwalificatie «adviseur Basis» wordt aangeduid, maar alleen als «module Basis» vervalt de PE-plicht. De eis om permanent actueel te zijn wanneer er sprake is van klantcontact, blijft gewoon bestaan.

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Diverse betaalmogelijkheden
    Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland.

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij dit examen?

Bij het Examen Wft Basis ontvang je gratis studiemateriaal (pdf). Je kunt eenvoudig online boeken. Kies uit 25 locaties
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Item Studiemateriaal
Leerroute met stapsgewijze structuur

Stap voor stap voorbereid naar je examen

Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou.

Meer over de Wft modulestructuur

Reviews
6 Quint Ector

Er waren in het examen gebouw reparatie en verbouwingen en werkzaamheden aan de gang. Was onmogelijk om je goed te concentreren. Er werd geboort gehamerd herrie gemaakt. Was echt onmogelijk om je examen te doen. Heb hierover klacht ingediend en ook contact gehad met lindenhaeghe. Nog geen reactie gehad .

8 Marcel Karst

M.b.t. examen Wft. Basis het volgende:

Voor cursiten die (nog) niet in de branche werkzaam zijn is de opleiding vanuit mijn persoonlijke beleving stevige kost bijvoorbeeld de diverse rekenmethoden en de vaardigheid daarachter waaronder het gebruik van de rekenmachine verdiend extra aandacht gezien dit in de casusstieken een belangrijke rol speelt.

Verder een goede opleiding met zeer goede begeleiding ervaren.

Meer reviews

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook