030 – 693 23 48

Examen PE Vermogen

Schrijf je nu in voor het PE Examen Vermogen en ontvang gratis studiemateriaal (pdf). Eenvoudig online boeken en keuze uit 25 locaties.

  • Digitaal examen
  • Gratis studiemateriaal (pdf)
  • Houd je beroepskwalificatie geldig
Delen:
Algemeen

Het examen PE Vermogen

Over het Examen PE Vermogen
Het Examen PE Vermogen wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. Je hebt 60 minuten de tijd om de 24 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 17 vragen kennis en begrip en 7 vragen vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.


Wat je verder nog moet weten over dit examen
Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen PE Vermogen af mogen nemen. Je kunt op elke doordeweekse dag examen doen. Je hebt keus uit 25 locaties!

Slaag je voor het Examen PE Vermogen, dan ontvang je het certificaat PE Vermogen. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2019 - april 2022. Meer over de Periodieke PE lees je hier

Extra examen tip!

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Examen PE Vermogen. Bekijk de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Examenvaardigheden'.

Examen
Examen

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke Leerroute
    Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou. Je kunt dan ook gebruik maken van Slim Leren.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Meer over de Wft-modulestructuur lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij dit examen?

Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal (pdf). Je kunt eenvoudig online boeken. Kies uit 25 locaties.
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 8,9

9 Ronald Driessen

Ook al was het een last minute PE examen, ik vond de prijs buitensporig ten opzichte van eenzelfde reguliere training met examen. Ook was deze training nog eens korter dan de reguliere. Ik snap derhalve niet waar deze prijs op gebaseerd is. Ook nog eens op een gewone doordeweekse werkdag. Dus zonder extra kosten voor Lindenhaeghe. Zou het in het weekend zijn geweest, dan had ik de prijs kunnen begrijpen, nu echt niet.

7 Pieter Hildering

Het examen zelf vind ik wel te doen, maar wel behoorlijk wat vragen bevatten die m.i. wat te veel op detailniveau liggen. Anderzijds moet je wel veel pech hebben met welke vragen je krijgt om te zakken als je het heel goed hebt geleerd. Het is mij ook niet altijd duidelijk waarom sommige vragen dubbele punten opleveren. Afstraffing is te zwaar als je een klein deel van een berekening fout doet.

Meer reviews

Anderen bekeken ook