030 – 693 23 48

Examen PE Schade particulier

Schrijf je nu in voor het PE Examen Schade particulier en ontvang gratis studiemateriaal (pdf). Eenvoudig online boeken en keuze uit 25 locaties.

  • Digitaal examen
  • Gratis studiemateriaal (pdf)
  • Houd je beroepskwalificatie geldig
Delen:
Algemeen

Het PE Examen Schade particulier

Over het PE Examen Schade particulier
Het PE Examen Schade particulier wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. Je hebt 60 minuten de tijd om de 26 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 18 vragen kennis en begrip en 8 vragen vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.


Wat je verder nog moet weten over dit examen
Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het PE Examen Schade particulier af mogen nemen. Je kunt op elke doordeweekse dag examen doen. Je hebt keus uit 25 locaties!

Slaag je voor het PE Examen Schade particulier, dan ontvang je het certificaat PE Schade particulier. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2019 - april 2022. Meer over de Periodieke PE lees je hier

Extra examen tip!

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je PE Schade particulier examen. Bekijk de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Examenvaardigheden'.

Examen
Examen

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke Leerroute
    Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Examen

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou. Je kunt dan ook gebruik maken van Slim Leren.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Meer over de Wft-modulestructuur lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij dit examen?

Bij het examen ontvang je gratis studiemateriaal (pdf). Je kunt eenvoudig online boeken. Kies uit 25 locaties.
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Extra vaardigheidstraining

2 gratis vaardigheidsvideo’s

Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 8,9

9 Anita Buijs

Op een ontspannen manier je examen in gaan. Lekker relaxed, feedback waar je wat mee kunt. Tips en tools waren nuttig! Heeft mij in ieder geval geholpen en het is zeker een aanrader voor andere cursisten.

9 Charles Reinderhoff

Ik geef mijn totaal waardering een hoge score. Ik moet toegeven dat het van begin tot eind uitstekend geregeld is. Het studiemateriaal w.o. het papieren boek, de locatie, de begeleiding bevielen goed. De speciale klassikale 3 uur durende trainingssessie vlak voor het examen was uitstekend. Ik heb eigenlijk maar 1 kanttekening: waarom kan er maar 1 proef examen (met tijdselement) digitaal gedaan worden op de website tijdens de studie? Waarom niet 5? Of 10? 1 is volstrekt onvoldoende. Wellicht kan er in het studiemateriaal (ook papieren boek) aanvullende toetsen achterin het boek (of los) opgenomen worden (met antwoorden)? Wellicht een verbeterpunt voor de toekomst.

Meer reviews

Anderen bekeken ook