Examen Erkend CDD Analist

Met het Erkend CDD Analist-certificaat toon jij aan dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

  • Erkend examen
  • Kies je eigen examenmoment
  • i.s.m. experts van International Compliance Partners
Delen:
CDD Analist worden?

Het examen Erkend CDD Analist

Examen doen op verschillende locaties

Als CDD-analist ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sanctie, ken je de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kun je risicovolle situaties herkennen op basis van professional judgement.

CDD-analist
Het Examen Erkend Customer Due Diligence biedt je de mogelijkheid om aan te tonen dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist. Slaag je voor het examen dan ontvang je het Certificaat CDD Erkend Analist.

Examen Customer Due Diligence
Je kunt kiezen waar je examen doet: je kunt jouw Erkend Examen doen op verschillende locaties.

Je hebt 60 minuten de tijd om 30 vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis- en casuïstiekvragen.

Examens via Erkend
Het Examen Erkend CDD Analist wordt afgenomen door Erkend. Je ontvangt bij je boeking een voucher om je examen in te plannen via Erkend. Op Erkend maak je een account aan, waarna je het examen kunt boeken. Je kunt kiezen weer je het examen wilt doen, het examen wordt online afgenomen op verschillende locaties.

Bekijk hier het examenreglement.

Opleiding + Examen
Dit examen sluit aan bij de E-learning Customer Due Diligence, en biedt een goede voorbereiding voor iedereen die werkzaam is binnen het CDD-domein. Voor een optimaal resultaat, combineer dan deze E-learning met de praktijkmodule CDD die de opleiding compleet maakt.

Of schrijf je in voor de Opleiding CDD Professional. Dan maken e-learning, praktijkdagen én examen onderdeel uit van het pakket.

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Inclusief examen
    De prijs is inclusief 1 examen
Partner stelt zich voor

Delta Capita

Delta Capita is een wereldwijde leverancier van managed services, technologieoplossingen en consulting. Delta Capita heeft een unieke combinatie van ervaring in de financiële dienstverlening en technologische innovatiecapaciteit. Delta Capita werkt samen met de ’s werelds beste financiële instellingen om hen te helpen aan de regelgeving te voldoen, de werkzaamheden te vereenvoudigen, kosten te verlagen en hun bedrijfsmodellen te innoveren en toonaangevende financiële technologie te benutten.

De Delta Capita Academy staat voor staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD.

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat.

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?

CRKBO geregistreerde instelling

ICP Opleidingen & Coaching

ICP Opleidingen & Coaching BV is onderdeel van Delta Capita Group en als specialistisch opleidingspartner verantwoordelijk voor de content en verzorging van de CDD-opleidingen. ICP opleidingen & Coaching BV is opgenomen in het CRKBO-register en voldoet hiermee aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

CRKBO 002