030 – 693 23 48

Examen Erkend CDD Analist

Met het Erkend CDD Analist-certificaat toon jij aan dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

  • Erkend examen
  • Kies je eigen examenmoment
  • i.s.m. experts van International Compliance Partners
Delen:
Algemeen

Examen Erkend CDD Analist

Examen doen op verschillende locaties.

Als CDD-analist ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sanctie, ken je de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kun je risicovolle situaties herkennen op basis van professional judgement.

CDD-analist
Het Examen Erkend Customer Due Diligence biedt je de mogelijkheid om aan te tonen dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist. Slaag je voor het examen dan ontvang je het Certificaat CDD Erkend Analist.

Examen Customer Due Diligence
Je kunt kiezen waar je examen doet: je kunt jouw Erkend Examen doen op verschillende locaties.

Je hebt 60 minuten de tijd om 30 vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis- en casuïstiekvragen.

Examens via Erkend
Het Examen Erkend CDD Analist wordt afgenomen door Erkend. Je ontvangt bij je boeking een voucher om je examen in te plannen via Erkend. Op Erkend maak je een account aan, waarna je het examen kunt boeken.
Je kunt kiezen weer je het examen wilt doen, het examen wordt online afgenomen op verschillende locaties.

Opleiding + examen
Dit examen sluit aan bij de E-learning Customer Due Diligence, en biedt een goede voorbereiding voor iedereen die werkzaam is binnen het CDD-domein. Voor een optimaal resultaat, combineer dan deze E-learning met de praktijkmodule CDD die de opleiding compleet maakt.

Of schrijf je in voor de Opleiding CDD Professional dan maken e-learning, praktijkdagen én examen onderdeel uit van het pakket.

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Inclusief examen
    De prijs is inclusief 1 examen
Partner stelt zich voor

International Compliance Partners

International Compliance Partners:

"International Compliance Partners staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD. Wij helpen organisaties bij de richting en inrichting van haar CDD vraagstukken en tevens bij de kwalitatieve uitvoering ervan. We zetten graag een nieuwe norm. Onze Academy draagt bij aan deze positionering en helpt u om de kennis van uw professionals verder te vergroten en doorlopend actueel te zijn!

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat."

Anderen bekeken ook