030 – 693 23 48

Leerlijn Erkend Financieel Adviseur EFA | SEH

Opleiding EFA en PE SEH
Header man PO

Leerlijn Erkend Financieel Adviseur EFA | SEH

Over de Leerlijn

Wat doet een Erkend Financieel Adviseur?

Een Erkend Financieel Adviseur is analytisch en behoudt het overzicht voor zijn klant. Met de Opleiding EFA ben jij in staat een compleet en integraal hypotheekadvies uit te brengen, dat boven het gemiddelde hypotheekadvies uitstijgt. Met ons uitgebreide PE-programma houd jij jouw diploma's geldig.

Op deze pagina lees je daar alles over.

De Opleiding EFA legt een extra kennislaag bovenop jouw Wft-diploma’s waardoor jouw advies net dat beetje extra heeft. Het keurmerk EFA wordt uitgegeven door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH), een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel om de kwaliteit van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.

Permanente Educatie (PE)
Alle Erkend adviseurs volgen jaarlijks Permanente Educatie (PE) waardoor hun kennis up-to-date blijft. In 2018 is de structuur rond PE SEH veranderd. Sinds 1 januari 2018 kan een Erkend adviseur de jaarlijkse 12 punten op geheel eigen wijze invullen. SEH komt zo tegemoet aan de wens van Erkend adviseurs en hun werkgevers om hun permanente educatie beter aan te laten sluiten bij hun individuele opleidingswensen en interesse en/of de richting die de werkgever voor ogen heeft.

Het SEH PE-programma bevat net als afgelopen jaren 12 punten (12 uren). SEH vindt het belangrijk dat jij tijdens deze twaalf uur actief jouw vakkennis verdiept en verbreedt en je vaardigheden vergroot op het gebied van financieel advies. Uitwisseling van kennis en ervaringen en contact met collega’s en de trainer vindt SEH daarbij van essentieel belang.

Categorieën
Het programma is opgedeeld in twee categorieën: A en B. Categorie A bevat kennissessies van tenminste 6 uur. Dit is tevens het minimale aantal punten (uren) dat je in deze categorie moet behalen. De overige 6 uur mag je ook in categorie A halen, maar je kunt de uren ook invullen met kortere sessies uit categorie B.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis