Leerlijn Erkend Financieel Adviseur | SEH

Opleiding EFA en PE SEH
Header man PO

Leerlijn Erkend Financieel Adviseur EFA | SEH

Over de Leerlijn

Wat doet een Erkend Financieel Adviseur?

Bekijk ook onze speciale pagina: Hoe word ik Hypotheekadviseur

Een Erkend Financieel Adviseur is analytisch en behoudt het overzicht voor zijn klant. Met de Opleiding EFA ben jij in staat een compleet en integraal hypotheekadvies uit te brengen, dat boven het gemiddelde hypotheekadvies uitstijgt. Met ons uitgebreide PE-programma houd jij jouw diploma's geldig.

Op deze pagina lees je daar alles over.

De Opleiding EFA legt een extra kennislaag bovenop jouw Wft-diploma’s waardoor jouw advies net dat beetje extra heeft. Het keurmerk EFA wordt uitgegeven door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH), een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel om de kwaliteit van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.

Permanente Educatie (PE)
Het SEH PE-programma bevat net als afgelopen jaren 12 punten (12 uren). SEH vindt het belangrijk dat jij tijdens deze twaalf uur actief jouw vakkennis verdiept en verbreedt en je vaardigheden vergroot op het gebied van financieel advies. Uitwisseling van kennis en ervaringen en contact met collega’s en de trainer vindt SEH daarbij van essentieel belang.

Categorieën
Het programma is opgedeeld in twee categorieën: A en B. Categorie A bevat kennissessies van tenminste 6 uur. Dit is tevens het minimale aantal punten (uren) dat je in deze categorie moet behalen. De overige 6 uur mag je ook in categorie A halen, maar je kunt de uren ook invullen met kortere sessies uit categorie B.'

E-learing Adviseur Duurzaam Wonen
Aanvullend hierop stelt het bestuur van SEH de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen verplicht voor alle Erkend Financieel Adviseurs.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis