E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Draag bij aan een beter leefomgeving. Na het volgen van deze e-learning heb jij voldoende bagage om verduurzaming standaard mee te nemen als onderdeel van je adviesgesprek.

 • Praktische e-learning
 • Steun het initiatief Duurzaam Wonen
 • 3 PE SEH-punten op cat. B. + 3 PE FFP-punten K&A
Delen:
Algemeen

Over de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Over Duurzaam Wonen

Met de E-learning Duurzaam Wonen steun jij het initiatief Duurzaam Wonen, een gezamenlijk initiatief uit de financiële branche om de wereld een stukje beter te maken. Na het volgen van de E-learning heb jij voldoende kennis van verduurzaming om het onderwerp standaard mee te nemen in je adviesgesprekken.


Over het initiatief Duurzaam Wonen

Eind 2019 heeft een aantal grote financiële partijen het initiatief genomen om het belang van verduurzaming van de eigen woning beter bij de consument onder de aandacht te brengen. Deze initiatiefnemers, verenigd in het Sectorcollectief Verduurzamen, willen een versnelling tot stand brengen door verduurzaming en energiebesparing een integraal onderdeel te laten zijn van het hypotheekadvies. Op deze manier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het bereiken van de doelstellingen van ‘Parijs’.

Door het volgen van de E-learning Duurzaam Wonen draag jij als adviseur direct bij aan een betere wereld: jij neemt verduurzaming standaard mee in je adviesgesprek.

De inhoud van de e-learning:

 • Klimaatakkoord
 • Energiebesparende voorzieningen
 • Financieringsmogelijkheden duurzaam woning
 • Subsidiemaatregelen en NHG
 • Rekenmodellen


Over de Adviseur Duurzaam Wonen

Om in de toekomst zuiniger met onze energie om te kunnen gaan, is het heel belangrijk dat alle woningen zoveel mogelijk worden verduurzaamd. Die verduurzaming kost natuurlijk geld, maar levert ook veel op. De energierekening gaat naar beneden en het wooncomfort gaat erop vooruit. Investeren in verduurzaming is een onderwerp dat bij uitstek aan de orde moet komen als een consument een nieuwe woning koopt of bijvoorbeeld zijn hypotheek oversluit.

De rol van de hypotheekadviseur is daarbij van groot belang: consumenten zijn zich vaak niet bewust van de voordelen die energiebesparende voorzieningen hen kunnen opleveren. Kennis van de voorzieningen en mogelijkheden rond energiebesparende voorzieningen is daarbij van groot belang. Na het volgen van de E-learning Duurzaam Wonen beschik jij als adviseur over deze kennis. Je weet hierbij ook de voordelen voor je klant te benoemen.

Ben jij EFA? Dan is deze e-learning verplichte kost voor jou. Gezien het uiterst relevante onderwerp heeft de Stichting SEH heeft bepaald dat wie lid is van de stichting (en wie lid wil blijven) verplicht is deze e-learning te volgen.

Wat je verder moet weten over deze e-learning
De e-learning duurt 3 uur en neemt je op enthousiasmerende wijze mee in het belang en de mogelijkheden van verduurzamen. Adviseurs die de opleiding al hebben gedaan geven aan dat zij duurzaamheid in bijna alle gesprekken aan de orde stellen en daar heel goede resultaten mee behalen. Deze e-learning levert 3 PE SEH-punten op cat. B.

Tevens levert de e-learning 3 PE FFP-punten K&A op.

Online Studeren
Online Studeren

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Bij deze e-learning is inbegrepen:
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname
Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

PE passed stempel
PE-punten

Jouw PE-punten zijn weer binnen!

Klaar om te bestellen?