030 – 693 23 48

E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Draag bij aan een beter leefomgeving. Na het volgen van deze e-learning heb jij voldoende bagage om verduurzaming standaard mee te nemen als onderdeel van je adviesgesprek.

15% korting in 2021

 • Praktische e-learning
 • Steun het initiatief Duurzaam Wonen
 • 3 PE SEH-punten op cat. B. + 3 PE FFP-punten K&A
Delen:
Algemeen

Over de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Over Duurzaam Wonen

Met de E-learning Duurzaam Wonen steun jij het initiatief Duurzaam Wonen, een gezamenlijk initiatief uit de financiële branche om de wereld een stukje beter te maken. Na het volgen van de E-learning heb jij voldoende kennis van verduurzaming om het onderwerp standaard mee te nemen in je adviesgesprekken.


Over het initiatief Duurzaam Wonen

Eind vorig jaar heeft een aantal grote financiële partijen het initiatief genomen om het belang van verduurzaming van de eigen woning beter bij de consument onder de aandacht te brengen. Deze initiatiefnemers, verenigd in het Sectorcollectief Verduurzamen, willen een versnelling tot stand brengen door verduurzaming en energiebesparing een integraal onderdeel te laten zijn van het hypotheekadvies. Op deze manier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het bereiken van de doelstellingen van ‘Parijs’.

Door het volgen van de E-learning Duurzaam Wonen draag jij als adviseur direct bij aan een betere wereld: jij neemt verduurzaming standaard mee in je adviesgesprek.

De inhoud van de e-learning:

 • Klimaatakkoord
 • Energiebesparende voorzieningen
 • Financieringsmogelijkheden duurzaam woning
 • Subsidiemaatregelen en NHG
 • Rekenmodellen


Over de Adviseur Duurzaam Wonen

Om in de toekomst zuiniger met onze energie om te kunnen gaan, is het heel belangrijk dat alle woningen zoveel mogelijk worden verduurzaamd. Die verduurzaming kost natuurlijk geld, maar levert ook veel op. De energierekening gaat naar beneden en het wooncomfort gaat erop vooruit. Investeren in verduurzaming is een onderwerp dat bij uitstek aan de orde moet komen als een consument een nieuwe woning koopt of bijvoorbeeld zijn hypotheek oversluit.

De rol van de hypotheekadviseur is daarbij van groot belang: consumenten zijn zich vaak niet bewust van de voordelen die energiebesparende voorzieningen hen kunnen opleveren. Kennis van de voorzieningen en mogelijkheden rond energiebesparende voorzieningen is daarbij van groot belang. Na het volgen van de E-learning Duurzaam Wonen beschik jij als adviseur over deze kennis. Je weet hierbij ook de voordelen voor je klant te benoemen.

Ben jij EFA? Dan is deze e-learning verplichte kost voor jou. Gezien het uiterst relevante onderwerp heeft de Stichting SEH heeft bepaald dat wie lid is van de stichting (en wie lid wil blijven) verplicht is deze e-learning te volgen. Je kunt de e-learning volgen in 2020 of 2021.

Wat je verder moet weten over deze e-learning
De e-learning duurt 3 uur en neemt je op enthousiasmerende wijze mee in het belang en de mogelijkheden van verduurzamen. Adviseurs die de opleiding al hebben gedaan geven aan dat zij duurzaamheid in bijna alle gesprekken aan de orde stellen en daar heel goede resultaten mee behalen. Deze e-learning levert 3 PE SEH-punten op cat. B.

Tevens levert de e-learning 3 PE FFP-punten K&A op.

Let op!
De Stichting Erkend Financieel Adviseur heeft laten weten dat adviseurs tot 31-3-2021 de tijd hebben om aan hun PE SEH-verplichting voor 2020 te voldoen. Je kunt dus tot en met maart 2021 jouw PE SEH-punten voor 2020 halen. Reserveer wel alvast jouw plek want vol = vol (ook bij de Virtual Classrooms).

15% korting in 2021
Gebruik de code 27HD-PGF1 in het bestelproces om de korting te krijgen. Let op! Je vult de code pas helemaal aan het einde van het bestelproces in; bij de betaalgegevens.

Online Studeren
Online Studeren

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Bij deze e-learning is inbegrepen:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

PE-punten

Jouw PE-punten zijn weer binnen!

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?