Bijzonder examen

Het Bijzonder Examen is voor jou geschikt als je je adviesbevoegdheid wilt herstellen.

Header375x375 Professionelemeneer
Algemeen

Bijzonder Examen

Heb jij jouw Wft PE-examen niet op tijd gehaald? Dan gaat de betreffende adviesbevoegdheid verloren. Dit betekent dat je niet langer mag adviseren. Je adviesbevoegdheid kan op twee manieren worden hersteld:

1) Het opnieuw halen van alle benodigde (initiële) Wft-diploma's (inclusief Wft Basis)
2) Door het doen van het bijzonder Wft PE-examen


Wat is het Bijzonder Wft PE-examen?

Dit examen is een escape voor adviseurs die er niet in slagen op tijd hun PE-examen te halen. En het is bijzonder omdat het op meerdere punten afwijkt van de gewone PE-examens.

  • Het is zwaarder omdat het wordt samengesteld uit ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar én algemene vaardigheden en competenties van de betreffende module.
  • Er zijn minder examenmomenten (elke vier maanden).
  • Totdat de aan het diploma gekoppelde adviesbevoegdheid is hersteld, mag je niet meer adviseren.


In samenwerking met Hoffelijk

Onze Bijzondere Examens worden aangeboden in samenwerking met Hoffelijk. Onlangs zijn Lindenhaeghe en Hoffelijk gefuseerd. Hierdoor wordt het opleidings- en examenaanbod deels gecombineerd. Via de onderstaande links word je doorverwezen naar de Hoffelijk-site. Hier dien je óf gebruik te maken van je Hoffelijk-account óf een nieuw account aan te maken als je nog niet bekend bent bij Hoffelijk.

Bekijk het aanbod

Alle Bijzondere Examens

Wil jij jouw adviesbevoegdheid herstellen, omdat je die bent kwijtgeraakt? Dat kan door het Bijzonder Examen af te leggen. Boek hieronder direct het Bijzondere Examen via de website van Hoffelijk.